Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nova FC Pest
kg Tactiek Basic4aM
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
85 gemiddelde waardering 77.7
incredible Schieten incredible
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Zolper neemt vlug de vrije trap. Selymes controleert de bal met de borst. Selymes met een sublieme pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fritz met een sublieme pass. Kazımov probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een hoge lob. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen. Degenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sierściuch probeert de bal met de borst te controleren. Sierściuch passt de bal in één keer door. Revoredo rent richting de bal. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nova - FC Pest 0:1

27e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. De la Puente speelt de bal door. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nova - FC Pest 0:2

33e minuut.
Pop maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Fritz de bal. Revoredo rent richting de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ludick niet meer kan verder spelen. Dongjia komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kazımov kopt de bal weg. Selymes rent richting de bal. Selymes passt de bal met de wreef. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Christler de bal onder controle te krijgen. Kreitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns geeft een hoge lob. Kolonisky maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fabri kopt de bal weg. Fritz onderschept slim de pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Dongjia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nova - FC Pest 0:3

45e minuut.
Fritz geeft de bal voor. Niewolski probeert de bal met de borst te controleren. Niewolski geeft een hoge lob. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Revoredo de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Dongjia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nova 44%, FC Pest 56%.
FC Nova - FC Pest 0:3

47e minuut.
Gitmez met een snelle inworp. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een lange en hoge pass. Banda krijgt zijn hoofd ertegen. Degenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns passt de bal in één keer door. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky schiet op doel. Degenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nova - FC Pest 1:3

59e minuut.
Sierściuch onderschept slim de pass. Sierściuch geeft een hoge lob. Fabri kopt de bal weg. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo schiet op doel. Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sykta kopt de bal weg. De la Puente rent richting de bal. De la Puente geeft de bal voor. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Banda springt en kopt de bal. Degenek speelt de bal door. Kreitāns kopt de bal weg. Banda rent richting de bal. Banda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nova 37%, FC Pest 63%.
FC Nova - FC Pest 1:3