Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anarchia Karlsruhe FC Franconia Athen
4-3-1l-2-stand Tactiek P 53w2 90b
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
75.8 gemiddelde waardering 67.6
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy passt de bal in één keer door. Wrage rent richting de bal. Wrage draait met de bal, schiet en ... Quang Tú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 1:0

42e minuut.
Kötteritzsch probeert naar een medespeler te passen. Wrobel is nu in balbezit. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrobel raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrobel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 55%, FC Franconia Athen 45%.
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 1:0

49e minuut.
Buszta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Joschko kopt de bal weg. Schäfer is nu in balbezit. Wrobel verovert de bal door een tackle van achteren. Wrobel schiet op doel. Veit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Grothe verovert de bal door een tackle van achteren. Grothe speelt de bal door. Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy geeft de bal voor. Wrage krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gall probeert de bal met de borst te controleren. Chapa Quente rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 2:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wędrowycz komt het veld opgelopen. Obradović komt het veld opgelopen. Reluga met de inworp. Kötteritzsch is nu in balbezit. Kötteritzsch geeft een hoge lob. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal. Obradović bokst de bal weg.

69e minuut.
Doeltrap. Caballero komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wrage kopt de bal weg. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn rent richting de bal. Chapa Quente onderschept slim de pass. Chapa Quente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer passt de bal met de wreef. Poeche met een sublieme pass. Chapa Quente rent richting de bal. Chapa Quente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lustlos verovert de bal door een tackle van achteren. Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 3:0

80e minuut.
Jochem komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Schäfer onderschept slim de pass. Schäfer speelt de bal door. Klungelig pakt Chapa Quente de bal. Chapa Quente haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 4:0

88e minuut.
Amon rent richting de bal. Mejía geeft een lange en hoge pass. Daar is Gall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapa Quente onderschept slim de pass. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... Quang Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 51%, FC Franconia Athen 49%.
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 4:0