Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Lipsia 93 Eutritzsch Cologne Atheists
5 3 2 lines L Tactiek pest4312
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65 gemiddelde waardering 72.3
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Dambeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sallai speelt de bal door. Sesta rent richting de bal. Sesta geeft de bal voor. Tristán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Osborn rent richting de bal. Osborn passt de bal met de wreef. Voigt onderschept slim de pass. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... Berthet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Stranzl met een sublieme pass. Ghiugan kopt de bal weg. Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger geeft de bal voor. Tristán springt en kopt de bal. Stranzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mestrinho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 0:1

10e minuut.
Luciak rent richting de bal. Tristán onderschept slim de pass. Tristán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dambeck de bal. Dambeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 0:2

10e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. Junco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Michalczyk probeert de bal aan de voet te houden. Tomru rent richting de bal. Michalczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michalczyk krijgt een gele kaart. Tomru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Junco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Berthet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 1:2

16e minuut.
Bänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bänsch passt de bal in één keer door. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn geeft een hoge lob. Junco springt en kopt de bal. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sallai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Voigt is nu in balbezit. Bosshammer verovert de bal door een tackle van achteren. Bosshammer geeft een hoge lob. Daar is Tomru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Engländer onderschept slim de pass. Engländer geeft de bal voor. Voigt kan de bal niet met de borst controleren. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Durinck met een sublieme pass. Osborn is nu in balbezit. Osborn geeft een lange en hoge pass. Junco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Junco probeert naar een medespeler te passen. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan maakt een afschuwelijke overtreding. Ghiugan krijgt een gele kaart. Tomru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osborn wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Tristán kopt de bal weg. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bosshammer passt de bal in één keer door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Junco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Junco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Berthet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Osborn passt de bal zonder na te denken. Junco is nu in balbezit. Junco passt de bal in één keer door. Tomru rent richting de bal. Tomru schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Michalczyk speelt de bal door. Laaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Laaser passt de bal zonder na te denken. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 50%, Cologne Atheists 50%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 1:3

51e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco rent richting de bal. Junco passt de bal in één keer door. Tomru rent richting de bal. Tomru draait met de bal, schiet en ... Berthet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Voigt kopt de bal weg. Ghiugan speelt de bal door. Daar is Sesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesta geeft de bal voor. Tristán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sesta geeft de bal voor. Tristán is nu in balbezit. Orosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orosz krijgt een gele kaart. Tristán raakt geblesseerd tijdens het duel. Dambeck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stranzl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 1:4

61e minuut.
Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal in één keer door. Tomru heeft problemen om de bal te vangen. Tomru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Junco passt de bal zonder na te denken. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn passt de bal in één keer door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Strzeliński komt het veld opgelopen. Eymold komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bänsch verovert de bal door een tackle van achteren. Bänsch geeft een lange en hoge pass. Junco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osborn rent richting de bal. Osborn geeft een hoge lob. Junco kopt de bal weg. Tomru is nu in balbezit. Tomru draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Engländer kopt de bal weg. Sallinger is nu in balbezit. Sallinger probeert naar een medespeler te passen. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck haalt uit met een fantastische trap. Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sallinger met een sublieme pass. Sesta rent richting de bal. Sesta geeft een hoge lob. Tristán krijgt zijn hoofd ertegen. Stranzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 43%, Cologne Atheists 57%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Cologne Atheists 1:4