Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Burbach SV Lipsia 93 Eutritzsch
p-w-g Tactiek 5 3 2 lines R
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
70.8 gemiddelde waardering 68.8
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


11e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Kancia passt de bal in één keer door. Březňák probeert naar een medespeler te passen. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić draait met de bal, schiet en ... Hackländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durinck is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Junco rent richting de bal. Pilkmann begaat een overtreding. Junco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osborn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Osborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer probeert naar een medespeler te passen. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul schiet op doel. Winter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bonanza geeft de bal voor. Matoul is nu in balbezit. Ulkowski begaat een overtreding. Matoul raakt geblesseerd tijdens het duel. Osborn met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bänsch speelt de bal door. Osborn rent richting de bal. Osborn passt de bal met de wreef. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal met de wreef. Bänsch probeert naar een medespeler te passen. Matoul rent richting de bal. Matoul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kancia speelt de bal door. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi passt de bal zonder na te denken. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec schiet op doel. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Junco probeert naar een medespeler te passen. Osborn is nu in balbezit. Osborn met een sublieme pass. Matoul is nu in balbezit. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kancia speelt de bal door. Klungelig pakt Erikçi de bal. Gardner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gardner moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gardner schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Traverso met de inworp. Kancia speelt de bal door. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Bolec springt en kopt de bal. Hackländer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Březňák met de inworp. Ulkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ulkowski geeft de bal voor. Bolec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 46%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:0

51e minuut.
Kancia kopt de bal weg. Ulkowski met een sublieme pass. Daar is Erikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Arsenić krijgt zijn hoofd ertegen. Hackländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:0

55e minuut.
Matoul passt de bal zonder na te denken. Osborn rent richting de bal. Osborn passt de bal in één keer door. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 1:1

58e minuut.
Arsenić passt de bal zonder na te denken. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Arsenić rent richting de bal. Arsenić schiet op doel. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bänsch controleert de bal met de borst. Arsenić rent richting de bal. Arsenić passt de bal met de wreef. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hackländer trapt de bal weg van het doel. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een lange en hoge pass. Arsenić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 2:1

63e minuut.
Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal in één keer door. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Winter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kancia passt de bal zonder na te denken. Březňák rent richting de bal. Březňák passt de bal zonder na te denken. Arsenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ulkowski passt de bal met de wreef. Arsenić is nu in balbezit. Luciak begaat een overtreding. Arsenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arsenić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burbach 36%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 64%.
FC Burbach - SV Lipsia 93 Eutritzsch 3:1