Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaulixum Fortuna Hackentritt
4-2-2-FL-1 Tactiek C4-b
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen brilliant


7e minuut.
Sand is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Philippe ... Strafschop! Sand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Degli Esposti Fragola neemt zijn aanloop. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Faltinath passt de bal zonder na te denken. Ilhan met een sublieme pass. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lilleväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kostelník met een sublieme pass. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal met de wreef. Sand is nu in balbezit. Sand haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Tấn Thành met een harde bal richting middenveld. Kostelník kopt de bal weg. Śmieszny heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszny met een sublieme pass. Freischmidt rent richting de bal. Paal! Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 0:1

15e minuut.
Kostelník passt de bal zonder na te denken. Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt speelt de bal door. Daar is Degli Esposti Fragola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Śmieszny met een sublieme pass. Buchenrieder speelt de bal door. Lund is nu in balbezit. Lund geeft de bal voor. Sand krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Faltinath passt de bal zonder na te denken. Leitner is nu in balbezit. Leitner probeert naar een medespeler te passen. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 1:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grelich komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Lund is nu in balbezit. Lund probeert naar een medespeler te passen. Grelich is nu in balbezit. Grelich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 1:2

23e minuut.
Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth passt de bal zonder na te denken. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Lilleväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszny onderschept slim de pass. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Degli Esposti Fragola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Esposti Fragola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wohlfarth met een snelle inworp. Altmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer geeft een hoge lob. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Lilleväli bokst de bal weg.

38e minuut.
Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Freischmidt is nu in balbezit. Inworp. Freischmidt met een snelle inworp. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 56%, Fortuna Hackentritt 44%.
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 1:2

47e minuut.
Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Lilleväli met een sublieme pass. Leitner geeft de bal voor. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Tấn Thành passt de bal zonder na te denken. Ilhan met een sublieme pass. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lilleväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny geeft een lange en hoge pass. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu bokst de bal weg.

61e minuut.
Schitelea geeft een hoge lob. Grelich probeert de bal aan de voet te houden. Lund kopt de bal weg. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich schiet op doel. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Erdinger komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Altmayer passt de bal met de wreef. Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostelník krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan met een sublieme pass. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lilleväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erdinger speelt de bal door. Lund speelt de bal door. Grelich rent richting de bal. Grelich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freischmidt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Degli Esposti Fragola neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 1:3

86e minuut.
Altmayer passt de bal met de wreef. Faltinath is nu in balbezit. Faltinath passt de bal in één keer door. Caranicolov rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schitelea. Grelich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdinger met een snel genomen vrije trap. Lund kopt de bal weg. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaulixum 52%, Fortuna Hackentritt 48%.
Gaulixum - Fortuna Hackentritt 1:3