Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 Stuttgarter Kickers
442R Tactiek AllesNichts
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.3 gemiddelde waardering 53.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


8e minuut.
Güloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güloğlu passt de bal zonder na te denken. Messaoud rent richting de bal. Messaoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 1:0

13e minuut.
Pena geeft een lange en hoge pass. Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron speelt de bal door. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Memiş geeft de bal voor. Güloğlu kopt de bal weg. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvorak is nu in balbezit. Dvorak geeft een hoge lob. Pitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Güloğlu met de inworp. Terenzi probeert naar een medespeler te passen. Güloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güloğlu geeft een lange en hoge pass. Dvorak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Obermeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer passt de bal zonder na te denken. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena haalt uit met een fantastische trap. Stewart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu geeft de bal voor. Güloğlu geeft een hoge lob. Messaoud rent richting de bal. Messaoud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Dvorak probeert naar een medespeler te passen. Messaoud rent richting de bal. Messaoud schiet op doel. Pitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 2:0

44e minuut.
Bu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 48%, Stuttgarter Kickers 52%.
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 2:0

46e minuut.
Abrahamyan komt het veld opgelopen. Butz komt het veld opgelopen. Morales komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fenu speelt de bal door. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena passt de bal in één keer door. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Stewart bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Terenzi rent richting de bal. Terenzi passt de bal zonder na te denken. Messaoud rent richting de bal. Messaoud haalt uit met een fantastische trap. Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Obermeyer met een sublieme pass. Abad rent richting de bal. Abad passt de bal in één keer door. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Stewart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 2:1

61e minuut.
Hoàng Tân kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Soriano rent richting de bal. Soriano geeft een lange en hoge pass. Morales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulpeşean. Abrahamyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Tân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dvorak kopt de bal weg. Messaoud is nu in balbezit. Messaoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 3:1

63e minuut.
Morales met een sublieme pass. Fenu is nu in balbezit. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoud schiet op doel. Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 4:1

66e minuut.
Abad onderschept slim de pass. Abad passt de bal zonder na te denken. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales schiet op doel. Stewart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 4:2

74e minuut.
Inworp. Fenu met een snelle inworp. Güloğlu probeert naar een medespeler te passen. Messaoud rent richting de bal. Messaoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 5:2

75e minuut.
Güloğlu probeert naar een medespeler te passen. Schippers heeft problemen om de bal te vangen. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een lange en hoge pass. Morales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 59%, Stuttgarter Kickers 41%.
KFL 09 - Stuttgarter Kickers 5:3