Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:47
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: LÖWEN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15517
TSV 1860 München SV Sasbachwalden
Angrep-4-1-4-1 Tactiek speciala
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riemel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes schiet op doel. Ekl probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Klárik bokst de bal weg.

18e minuut.
Gladysz geeft een hoge lob. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Malchow onderschept slim de pass. Malchow haalt uit met een fantastische trap. Klárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Roça de bal. Roça speelt de bal door. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 45%, SV Sasbachwalden 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 0:0

46e minuut.
Brügger komt het veld opgelopen. Lama komt het veld opgelopen. Kispál komt het veld opgelopen. Gevorgyan komt het veld opgelopen. Hermaniuk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lodi is nu in balbezit. Lodi met een sublieme pass. Lama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kispál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kispál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Wawreńczuk geeft de bal voor. Calcagnini met een sublieme pass. Ekl controleert de bal met de borst. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes schiet op doel. Klárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lama is nu in balbezit. Kispál rent richting de bal. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel. Klárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hermaniuk geeft een hoge lob. Wientjes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 1:0

54e minuut.
Palásthy is nu in balbezit. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palásthy krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gevorgyan met een snelle inworp. Ekl rent richting de bal. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wientjes stond buitenspel. Manaflı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hermaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Apaza is nu in balbezit. Apaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fierbânţeanu kopt de bal weg. Lama is nu in balbezit. Lama passt de bal in één keer door. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ekl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk speelt de bal door. Kispál rent richting de bal. Kispál geeft een hoge lob. Klárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hermaniuk kopt de bal weg. Wientjes is nu in balbezit. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ... Klárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 2:0

79e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Szucki de bal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gottinger rent richting de bal. Gottinger geeft de bal voor. Kispál rent richting de bal. Kispál draait met de bal, schiet en ... Klárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apaza stond buitenspel. Paar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kispál is nu in balbezit. Kispál haalt uit met een fantastische trap. Klárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 3:0

84e minuut.
Gottinger geeft een lange en hoge pass. Szucki rent richting de bal. Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál schiet op doel. Klárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 4:0

85e minuut.
Szucki speelt de bal door. Wientjes rent richting de bal. Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. Klárik bokst de bal weg. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 33%, SV Sasbachwalden 67%.
TSV 1860 München - SV Sasbachwalden 4:0