Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Muresul Targu Mures Bolzplatzhelden
352 Tactiek mf
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten average
adequate Passen very good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft de bal voor. Carre controleert de bal met de borst. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dutschke onderschept slim de pass. Dutschke draait met de bal, schiet en ... Wilke probeert de bal aan de voet te houden. Narbe is nu in balbezit. Narbe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Żwirko rent richting de bal. Żwirko geeft de bal voor. Ernst probeert de bal met de borst te controleren. Wilke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilke haalt uit met een fantastische trap. Plach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lichota probeert naar een medespeler te passen. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke met een sublieme pass. Wilke is nu in balbezit. Wilke schiet op doel. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dutschke onderschept slim de pass. Dutschke probeert naar een medespeler te passen. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:1

36e minuut.
Arm speelt de bal door. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Narbe met een sublieme pass. Marsen geeft de bal voor. Mittag krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu speelt de bal door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marsen kopt de bal weg. Dutschke geeft een lange en hoge pass. Ernst heeft problemen om de bal te vangen. Wilke rent richting de bal. Wilke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 57%, Bolzplatzhelden 43%.
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:1

51e minuut.
Wilke rent richting de bal. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke passt de bal met de wreef. Mittag rent richting de bal. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Plach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Marsen is nu in balbezit. Marsen met een sublieme pass. Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ... Plach bokst de bal weg.

56e minuut.
Plach met een sublieme pass. Narbe kopt de bal weg. Daar is Ernst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Plach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Edu geeft een lange en hoge pass. Pavelescu kopt de bal weg. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wilke controleert de bal met de borst. Wilke probeert naar een medespeler te passen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag draait met de bal, schiet en ... Plach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:2

66e minuut.
Wilke passt de bal in één keer door. Ernst rent richting de bal. Mittag verovert de bal door een tackle van achteren. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Plach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kische rent richting de bal. Kische probeert naar een medespeler te passen. Mittag rent richting de bal. Mittag speelt de bal door. Wilke kan de bal niet met de borst controleren. Plach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilke rent richting de bal. Wilke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:3

90e minuut.
Dutschke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ernst de bal. Mittag rent richting de bal. Mittag draait met de bal, schiet en ... Plach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Muresul Targu Mures 60%, Bolzplatzhelden 40%.
F.C. Muresul Targu Mures - Bolzplatzhelden 0:4