Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budenzauber FC Haltlose Hügel
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chunri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sundström de bal. Sundström probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janowitz rent richting de bal. Janowitz geeft een hoge lob. Kadłubowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lais rent richting de bal. Chayrigues verovert de bal door een tackle van achteren. Chayrigues speelt de bal door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri onderschept slim de pass. Maler probeert naar een medespeler te passen. Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues geeft een hoge lob. Döcker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Janowitz geeft de bal voor. Krajíček kopt de bal weg. Kaltz controleert de bal met de borst. Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganske met een snelle inworp. Fäthe rent richting de bal. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Składak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadłubowski geeft een hoge lob. Chayrigues rent richting de bal. Chayrigues schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sundström de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström onderschept slim de pass. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri geeft een hoge lob. Daar is Kadłubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döcker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadłubowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budenzauber FC 26%, Haltlose Hügel 74%.
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 1:0

51e minuut.
Chayrigues rent richting de bal. Chayrigues passt de bal zonder na te denken. Kaltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Eski kopt de bal weg. Sundström heeft problemen om de bal te vangen. Sundström passt de bal met de wreef. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski schiet op doel. Döcker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kaltz geeft een hoge lob. Inworp. Chayrigues met een snelle inworp. Sundström rent richting de bal. Sundström schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Janowitz is nu in balbezit. Janowitz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Składak met een snelle inworp. Sundström geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Döcker trapt de bal weg van het doel. Salzmann controleert de bal met de borst. Sundström met een sublieme pass. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sundström onderschept slim de pass. Chunri probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski rent richting de bal. Sundström rent richting de bal. Sundström schiet op doel. Döcker bokst de bal weg. Janowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Döcker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lamm geeft een hoge lob. Inworp. Składak met de inworp. Sundström rent richting de bal. Sundström geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lais rent richting de bal. Chayrigues onderschept slim de pass. Chayrigues probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. Döcker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Chunri onderschept slim de pass. Chunri speelt de bal door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 2:0

79e minuut.
Sundström passt de bal zonder na te denken. Chayrigues rent richting de bal. Chayrigues geeft de bal voor. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kaltz geeft een hoge lob. Inworp. Chayrigues zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sundström geeft een hoge lob. Kadłubowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 3:0

83e minuut.
Krajíček is nu in balbezit. Krajíček passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kadłubowski de bal onder controle te krijgen. Sundström rent richting de bal. Sundström schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kaltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 4:0

85e minuut.
Chayrigues rent richting de bal. Chayrigues passt de bal in één keer door. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. Janowitz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kaltz geeft een hoge lob. Krajíček heeft problemen om de bal te vangen. Chunri probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak geeft een hoge lob. Paal! Döcker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 5:0

89e minuut.
Sundström passt de bal in één keer door. Kadłubowski rent richting de bal. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ... Döcker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 6:0

89e minuut.
Pörtgen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budenzauber FC 16%, Haltlose Hügel 84%.
Budenzauber FC - Haltlose Hügel 6:0