Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: BC Union II Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14649
BC Union II TSV G
4321defl Tactiek 343
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Aicheler probeert naar een medespeler te passen. Vrána rent richting de bal. Vrána passt de bal in één keer door. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moros rent richting de bal. Moros passt de bal zonder na te denken. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli speelt de bal door. Dardaryan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vrána rent richting de bal. Vrána probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 1:0

10e minuut.
Aicheler geeft een lange en hoge pass. Moros kopt de bal weg. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vrána rent richting de bal. Vrána passt de bal zonder na te denken. Moros speelt de bal door. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Löhr bokst de bal weg.

11e minuut.
Löhr trapt de bal weg. Aicheler kopt de bal weg. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel. Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 2:0

15e minuut.
Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan schiet op doel. Löhr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Eschenlohr de bal. Eschenlohr met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Löhr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 4:0

17e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli passt de bal met de wreef. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 5:0

19e minuut.
Vrána draait met de bal, schiet en ... Löhr met een sublieme pass. Dardaryan kopt de bal weg. Abächerli kan de bal niet met de borst controleren. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bullerjahn rent richting de bal. Bullerjahn geeft de bal voor. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Löhr trapt de bal weg van het doel. Abächerli speelt de bal door. Jungtow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dardaryan heeft problemen om de bal te vangen. Tröger is nu in balbezit. Tröger geeft de bal voor. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moros zal de hoekschop nemen. Dardaryan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cinar is nu in balbezit. Cinar geeft een hoge lob. Moros probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Löhr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Saldaña passt de bal met de wreef. Moros is nu in balbezit. Moros passt de bal met de wreef. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Nachbauer passt de bal met de wreef. Vrána probeert naar een medespeler te passen. Moros is nu in balbezit. Moros geeft de bal voor. Dardaryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli geeft een hoge lob. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Löhr met een harde bal richting middenveld. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli passt de bal zonder na te denken. Dardaryan heeft problemen om de bal te vangen. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 9%, TSV G 91%.
BC Union II - TSV G 6:0

47e minuut.
Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli geeft de bal voor. Moros kopt de bal weg. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tröger de bal. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Tröger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 7:0

49e minuut.
Abächerli onderschept slim de pass. Abächerli passt de bal zonder na te denken. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel. Löhr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 8:0

53e minuut.
Nachbauer is nu in balbezit. Ben Jor verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Jor geeft een hoge lob. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vrána rent richting de bal. Vrána passt de bal zonder na te denken. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel. Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 9:0

56e minuut.
Moros is nu in balbezit. Moros speelt de bal door. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan schiet op doel. Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 10:0

58e minuut.
Aicheler speelt de bal door. Abächerli rent richting de bal. Abächerli met een sublieme pass. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 11:0

59e minuut.
Daar is Eschenlohr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachbauer is nu in balbezit. Nachbauer passt de bal zonder na te denken. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 12:0

62e minuut.
Moros is nu in balbezit. Moros passt de bal zonder na te denken. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardaryan schiet op doel. Löhr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 13:0

65e minuut.
Tröger rent richting de bal. Tröger geeft een hoge lob. Saldaña rent richting de bal. Saldaña geeft de bal voor. Dardaryan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 14:0

69e minuut.
Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña speelt de bal door. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vrána bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána geeft de bal voor. Moros geeft de bal voor. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Löhr trapt de bal weg. Vrána bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána speelt de bal door. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardaryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aicheler onderschept slim de pass. Abächerli is nu in balbezit. Dardaryan rent richting de bal. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 15:0

79e minuut.
Vrána is nu in balbezit. Vrána speelt de bal door. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan schiet op doel. Löhr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Saldaña geeft de bal voor. Jungtow heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Oexle met een sublieme pass. Aicheler rent richting de bal. Aicheler passt de bal in één keer door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Löhr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aicheler speelt de bal door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli passt de bal in één keer door. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abächerli rent richting de bal. Abächerli probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Löhr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 16:0

89e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Aicheler is nu in balbezit. Aicheler passt de bal in één keer door. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - TSV G 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 14%, TSV G 86%.
BC Union II - TSV G 17:0