Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Grottenolm Budenzauber FC
Test 1 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sundström is nu in balbezit. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Oberberg is nu in balbezit. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chunri passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak passt de bal in één keer door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel. Pamuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uluoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:1

8e minuut.
Fäthe is nu in balbezit. Fäthe met een sublieme pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft de bal voor. Sundström krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Bursuc trapt de bal weg van het doel. Krajíček probeert de bal met de borst te controleren. Hadasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadasch haalt uit met een fantastische trap. De Berry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Oberberg rent richting de bal. Krajíček verovert de bal door een tackle van achteren. Krajíček passt de bal met de wreef. Chunri is nu in balbezit. Chunri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Składak geeft een lange en hoge pass. Uluoğuz rent richting de bal. Sundström onderschept slim de pass. Sundström draait met de bal, schiet en ... Pamuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:2

32e minuut.
Rəfiyev geeft een lange en hoge pass. Eski rent richting de bal. Eski geeft de bal voor. Jarosch is nu in balbezit. Jarosch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayrigues met een sublieme pass. Sundström heeft problemen om de bal te vangen. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Pamuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:3

42e minuut.
Chunri probeert naar een medespeler te passen. Rəfiyev is nu in balbezit. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... Pamuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 66%, Budenzauber FC 34%.
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:3

50e minuut.
Eski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kadłubowski de bal. Kadłubowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kaliciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliciak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rəfiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak geeft de bal voor. Kadłubowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberst komt het veld opgelopen. Oberst met een snelle inworp. Sundström is nu in balbezit. Sundström geeft de bal voor. Kadłubowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kadłubowski met een sublieme pass. Sundström rent richting de bal. Sundström passt de bal zonder na te denken. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel. Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Chunri rent richting de bal. Chunri passt de bal zonder na te denken. Oberst is nu in balbezit. Oberst geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:4

88e minuut.
Inworp. Pörtgen komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Oberst rent richting de bal. Oberst geeft de bal voor. Daar is Oberberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pamuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 71%, Budenzauber FC 29%.
SC Grottenolm - Budenzauber FC 0:4