Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sw bredstedt VfL Beul 1971
442 Tactiek 3 - 5 - 2 Ersatz
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.2 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Pajor rent richting de bal. Pajor geeft de bal voor. Terekowski kopt de bal weg. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Fern is nu in balbezit. Duna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fern verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzan geeft een hoge lob. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Illge geeft de bal voor. Inworp. Gottvald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hamzan rent richting de bal. bin Hamzan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa passt de bal zonder na te denken. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski draait met de bal, schiet en ... Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:1

8e minuut.
Illge verovert de bal door een tackle van achteren. Häsler met een sublieme pass. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald geeft de bal voor. Terekowski springt en kopt de bal. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan passt de bal in één keer door. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Hamzan kopt de bal weg. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald passt de bal met de wreef. Terekowski is nu in balbezit. Terekowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dana met een sublieme pass. Colmorgen is nu in balbezit. Colmorgen speelt de bal door. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap. Mann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:2

15e minuut.
Terekowski onderschept slim de pass. Terekowski speelt de bal door. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:3

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mann met een harde bal richting middenveld. Gottvald kopt de bal weg. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Dana de bal. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald geeft de bal voor. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:4

22e minuut.
Mann trapt de bal weg. Fern rent richting de bal. bin Hamzan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Hamzan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
bin Hamzan is nu in balbezit. bin Hamzan speelt de bal door. Gottvald speelt de bal door. Terekowski rent richting de bal. Terekowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:5

25e minuut.
Gottvald passt de bal zonder na te denken. Illge rent richting de bal. Illge geeft een hoge lob. Pajor geeft de bal voor. Terekowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:6

26e minuut.
Inworp. Gottvald met de inworp. Klungelig pakt bin Hamzan de bal. bin Hamzan geeft een lange en hoge pass. Aljamaa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:7

29e minuut.
Pajor geeft een hoge lob. Terekowski kopt de bal weg. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap. Mann bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajor zal de hoekschop nemen. Terekowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kamenisch rent richting de bal. Gottvald onderschept slim de pass. Gottvald speelt de bal door. Aljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:8

36e minuut.
Colmorgen geeft een hoge lob. Duna geeft de bal voor. Illge probeert de bal met de borst te controleren. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terekowski rent richting de bal. Terekowski haalt uit met een fantastische trap. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamenisch probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:9

38e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa rent richting de bal. Reiz met een sublieme pass. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa schiet op doel. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa geeft de bal voor. Illge heeft problemen om de bal te vangen. Mann bokst de bal weg.

39e minuut.
Mann met een sublieme pass. Pajor controleert de bal met de borst. Döcker rent richting de bal. Pajor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
bin Hamzan met een sublieme pass. Gottvald geeft een lange en hoge pass. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa schiet op doel. Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Hamzan probeert naar een medespeler te passen. Terekowski is nu in balbezit. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald draait met de bal, schiet en ... Mann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:10

44e minuut.
Rothstein probeert naar een medespeler te passen. Schmittinger rent richting de bal. Aljamaa begaat een overtreding. Aljamaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sw bredstedt 85%, VfL Beul 1971 15%.
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:10

46e minuut.
Klungelig pakt Terekowski de bal. Terekowski passt de bal in één keer door. Velinov geeft een hoge lob. Aljamaa probeert de bal met de borst te controleren. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald geeft de bal voor. Terekowski geeft de bal voor. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:11

48e minuut.
Daar is Rothstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aljamaa de bal. Aljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:12

50e minuut.
bin Hamzan passt de bal zonder na te denken. Terekowski rent richting de bal. Terekowski passt de bal in één keer door. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa draait met de bal, schiet en ... Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:13

54e minuut.
Klungelig pakt Terekowski de bal. Terekowski geeft een lange en hoge pass. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa haalt uit met een fantastische trap. Kamenisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pajor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Hamzan rent richting de bal. Terekowski rent richting de bal. Terekowski schiet op doel. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:14

57e minuut.
bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan passt de bal zonder na te denken. Terekowski rent richting de bal. Terekowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan passt de bal in één keer door. Terekowski probeert naar een medespeler te passen. Aljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:15

58e minuut.
Klungelig pakt Schmittinger de bal. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa passt de bal met de wreef. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski draait met de bal, schiet en ... Mann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gottvald zal de hoekschop nemen. Pajor kopt de bal weg. Reiz heeft problemen om de bal te vangen. Terekowski is nu in balbezit. Terekowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pajor geeft de bal voor. Terekowski kopt de bal weg. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa schiet op doel. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:16

60e minuut.
Tal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Terekowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gottvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottvald passt de bal zonder na te denken. Aljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:17

63e minuut.
Inworp. Tal met een snelle inworp. Gottvald met een sublieme pass. Aljamaa is nu in balbezit. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:18

65e minuut.
Glavović is nu in balbezit. Glavović geeft de bal voor. Terekowski rent richting de bal. Terekowski schiet op doel. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Häsler kopt de bal weg. Tal is nu in balbezit. Tal passt de bal met de wreef. Aljamaa rent richting de bal. Aljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:19

70e minuut.
Doeltrap. Odebrecht komt het veld opgelopen. Hâncu komt het veld opgelopen. Pönnighaus komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fern kopt de bal weg. Glavović speelt de bal door. Klungelig pakt Kamenisch de bal. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel. Mann bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gottvald neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tal de bal. Pönnighaus rent richting de bal. Pönnighaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:20

75e minuut.
Tal is nu in balbezit. Tal met een sublieme pass. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Gottvald geeft de bal voor. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Illge verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu schiet op doel. Paal! Kamenisch heeft problemen om de bal te vangen. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:21

77e minuut.
Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Rothstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu onderschept slim de pass. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gottvald kopt de bal weg. Hâncu heeft problemen om de bal te vangen. Pönnighaus is nu in balbezit. Pönnighaus schiet op doel. Hâncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duna geeft een lange en hoge pass. Kamenisch kopt de bal weg. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:22

81e minuut.
Rothstein heeft problemen om de bal te vangen. Hâncu onderschept slim de pass. Hâncu probeert naar een medespeler te passen. Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mann trapt de bal weg. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:23

83e minuut.
Reiz passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odebrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:24

85e minuut.
Tal is nu in balbezit. Gottvald met een sublieme pass. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:25

88e minuut.
Gottvald geeft een lange en hoge pass. Kamenisch kan de bal niet met de borst controleren. Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus schiet op doel. Kamenisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sw bredstedt 86%, VfL Beul 1971 14%.
sw bredstedt - VfL Beul 1971 0:26