Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebenslang Grün-Weiß Tricolor Legion
4-4-2-W Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero speelt de bal door. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelisti geeft een hoge lob. Reynaud krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carino is nu in balbezit. Carino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evangelisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelisti geeft een lange en hoge pass. Reynaud springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 61%, Tricolor Legion 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lebenslang Grün-Weiß - Tricolor Legion 0:0

51e minuut.
Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Granica speelt de bal door. Maher met een sublieme pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Boyd passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dznelashvili de bal. Baatz probeert naar een medespeler te passen. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel. Berłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Baatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher begaat een overtreding. Maher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebenslang Grün-Weiß 50%, Tricolor Legion 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lebenslang Grün-Weiß - Tricolor Legion 0:0