Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.09
  • Stadion: Mainz 005 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21999
Mainz 005 Deportivo Destille 06
Normal Tactiek 1.4_541_Wng_eng
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 67.2
solid Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Pol heeft problemen om de bal te vangen. Pol geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 0:1

6e minuut.
Bolebruch kopt de bal weg. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Liebers bokst de bal weg.

12e minuut.
Inworp. Məmmədli met een snelle inworp. Hanot is nu in balbezit. Hanot geeft een lange en hoge pass. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Məmmədli met de inworp. Hanot is nu in balbezit. Hanot geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Postelnicu speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 0:2

19e minuut.
Daar is Fähnemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Mamengi met een snelle inworp. Gacek geeft een hoge lob. Pineda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 0:3

21e minuut.
Daar is Hertzsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol rent richting de bal. Pol passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bolebruch is nu in balbezit. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bähren probeert de bal met de borst te controleren. Hanot met een sublieme pass. Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pol kopt de bal weg. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bolebruch rent richting de bal. Bolebruch met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Liebers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 0:4

30e minuut.
Schienmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schienmann geeft de bal voor. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:4

33e minuut.
Pannenbecker heeft problemen om de bal te vangen. Gacek onderschept slim de pass. Gacek met een sublieme pass. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:5

35e minuut.
Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli geeft een lange en hoge pass. Pannenbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch passt de bal in één keer door. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:6

43e minuut.
Inworp. Mamengi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pol rent richting de bal. Pol geeft een lange en hoge pass. Pineda maakt een snoekduik en kopt de bal. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 80%, Deportivo Destille 06 20%.
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:6

50e minuut.
Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Liebers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Freudenstein met een sublieme pass. Bolebruch met een sublieme pass. Gacek rent richting de bal. Gacek geeft de bal voor. Freudenstein onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:7

62e minuut.
Bolebruch passt de bal in één keer door. Gacek is nu in balbezit. Gacek speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol geeft een hoge lob. Daar is Kohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Heyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Met opzet legt bin Hassan zijn tegenspeler op de grond. bin Hassan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gacek kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Freudenstein is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
bin Hassan passt de bal met de wreef. Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:8

72e minuut.
Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohl. Pineda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolebruch komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pannenbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol onderschept slim de pass. Pol geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Liebers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Hertzsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol met een sublieme pass. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft de bal voor. Pineda springt en kopt de bal. Liebers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bolebruch passt de bal met de wreef. Gacek speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Liebers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:9

82e minuut.
Hanot passt de bal in één keer door. Bolebruch met een sublieme pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Liebers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:10

85e minuut.
Bolebruch passt de bal in één keer door. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft een lange en hoge pass. Pineda springt en kopt de bal. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bolebruch speelt de bal door. Hanot rent richting de bal. Hanot passt de bal met de wreef. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch speelt de bal door. Gacek speelt de bal door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 70%, Deportivo Destille 06 30%.
Mainz 005 - Deportivo Destille 06 1:10