Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galette-Saucisse ★ Peaky Blinders ★
5-2-AH-2 Tactiek 5212C-M72
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
73.3 gemiddelde waardering 47.5
incredible Schieten good
incredible Passen solid
outstanding Verdedigen good


1e minuut.
Kilijan met een sublieme pass. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz probeert naar een medespeler te passen. Gosse is nu in balbezit. Gosse schiet op doel. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bertrands rent richting de bal. Roland onderschept slim de pass. Roland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 1:0

4e minuut.
Roland kopt de bal weg. Andres is nu in balbezit. Andres geeft de bal voor. Roland maakt een snoekduik en kopt de bal. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Buitenspel voor Calamida. Goede buitenspelval van de verdediging. Litera neemt vlug de vrije trap. Verbrugge probeert de bal met de borst te controleren. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 2:0

9e minuut.
Andres geeft een hoge lob. Roland kopt de bal weg. Gosse is nu in balbezit. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 3:0

11e minuut.
Roland is nu in balbezit. Klungelig pakt Karpowicz de bal. Karpowicz geeft een hoge lob. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ... Medina bokst de bal weg.

17e minuut.
Joković kopt de bal weg. Daar is abbati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz schiet op doel. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Verbrugge rent richting de bal. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Roland met een sublieme pass. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pérez Cuesta speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal in één keer door. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ... Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Medina met een sublieme pass. Szilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilasi geeft een lange en hoge pass. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ... Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
abbati is nu in balbezit. Karpowicz onderschept slim de pass. Karpowicz speelt de bal door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Karpowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornel rent richting de bal. Cornel geeft een hoge lob. Roland maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cornel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres probeert naar een medespeler te passen. Cornel is nu in balbezit. Cornel geeft de bal voor. Roland springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
abbati geeft een hoge lob. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft de bal voor. Roland is nu in balbezit. Roland schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Medina neemt vlug de vrije trap. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal zonder na te denken. Daar is Gosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 21%, ★ Peaky Blinders ★ 79%.
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 3:0

47e minuut.
Andres passt de bal zonder na te denken. Cornel rent richting de bal. Cornel geeft de bal voor. Roland krijgt zijn hoofd ertegen. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 4:0

56e minuut.
Cornel rent richting de bal. Cornel geeft een hoge lob. Joković heeft problemen om de bal te vangen. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. abbati kan de bal niet met de borst controleren. Roland is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz passt de bal met de wreef. Roland is nu in balbezit. Roland schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković onderschept slim de pass. Roland rent richting de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 5:0

67e minuut.
Roland rent richting de bal. Joković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres geeft de bal voor. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roland maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

72e minuut.
Bertrands is nu in balbezit. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Joković begaat een overtreding. Roland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gosse komt bij de bal en schiet. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Andres geeft een hoge lob. Joković heeft problemen om de bal te vangen. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland haalt uit met een fantastische trap. Medina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 6:0

76e minuut.
Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. abbati geeft een lange en hoge pass. Cornel is nu in balbezit. Cornel geeft de bal voor. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen. Medina bokst de bal weg. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 7:0

81e minuut.
Cornel speelt de bal door. Andres geeft een lange en hoge pass. Gosse kopt de bal weg. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 8:0

82e minuut.
Kilijan geeft een hoge lob. Andres is nu in balbezit. Andres passt de bal met de wreef. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Machura probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft de bal voor. Roland springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 9:0

88e minuut.
Szilasi passt de bal in één keer door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres speelt de bal door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 25%, ★ Peaky Blinders ★ 75%.
FC Galette-Saucisse - ★ Peaky Blinders ★ 9:0