Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:49
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC GARINCHA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37777
FC GARINCHA FC Merluchon
Semi dd hor Tactiek 532 tactique
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
67 gemiddelde waardering 71.9
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Xepo is nu in balbezit. Xepo met een sublieme pass. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Synaeghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 0:1

5e minuut.
Inworp. Ciubuc met een snelle inworp. Xepo geeft de bal voor. Răcaru springt en kopt de bal. Synaeghel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 0:2

7e minuut.
Ásgeirsson met een sublieme pass. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ceará geeft een hoge lob. Inworp. Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halik geeft een lange en hoge pass. Salayev maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc speelt de bal door. Xepo rent richting de bal. Xepo geeft een hoge lob. Bratianu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 0:3

43e minuut.
Passatore speelt de bal door. Duprat geeft de bal voor. Bratianu rent richting de bal. Bratianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GARINCHA 63%, FC Merluchon 37%.
FC GARINCHA - FC Merluchon 0:4

46e minuut.
Telli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Passatore onderschept slim de pass. Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Telli geeft een hoge lob. Lebbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tătar is nu in balbezit. Tătar passt de bal in één keer door. Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Duprat geeft de bal voor. Bratianu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ciubuc passt de bal met de wreef. Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel bokst de bal weg. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Duprat geeft een lange en hoge pass. Bratianu kan de bal niet met de borst controleren. Passatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratianu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răcaru komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Passatore geeft een hoge lob. Ásgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbe verovert de bal door een tackle van achteren. Lebbe haalt uit met een fantastische trap. Zanozin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 1:4

74e minuut.
Passatore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pachiegga komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Henderyckx onderschept slim de pass. Xepo met een sublieme pass. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Synaeghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - FC Merluchon 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GARINCHA 70%, FC Merluchon 30%.
FC GARINCHA - FC Merluchon 1:5