Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: JU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 45999
JU FC GARINCHA
wc-4-3-1-2-L4-3 Tactiek Semi dd hor
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 69
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


7e minuut.
Halik rent richting de bal. Halik passt de bal met de wreef. Chova is nu in balbezit. Chova geeft een lange en hoge pass. Salayev maakt een snoekduik en kopt de bal. Melero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Szaj probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Kapitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapitan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Grubba kopt de bal weg. Silagadze speelt de bal door. Afet rent richting de bal. Afet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kapitan is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Silagadze is nu in balbezit. Silagadze passt de bal in één keer door. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet draait met de bal, schiet en ... Synaeghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JU - FC GARINCHA 1:0

26e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szaj rent richting de bal. Szaj passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JU 42%, FC GARINCHA 58%.
JU - FC GARINCHA 1:0

47e minuut.
Forêt bereikt de bal nog maar net als eerste. Forêt geeft de bal voor. Afet rent richting de bal. Afet passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. Synaeghel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JU - FC GARINCHA 2:0

60e minuut.
Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dauchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piot komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert naar een medespeler te passen. Szaj geeft de bal voor. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JU - FC GARINCHA 3:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferronato komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Telli speelt de bal door. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaj. Szaj krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dauchez met de inworp. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova geeft een lange en hoge pass. Lebbe springt en kopt de bal. Melero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Telli probeert de bal met de borst te controleren. Halik geeft de bal voor. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev haalt uit met een fantastische trap. Melero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Halik passt de bal zonder na te denken. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze met een sublieme pass. Daar is Ferronato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferronato haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel bokst de bal weg.

88e minuut.
Halik is nu in balbezit. Wotte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lebbe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JU 44%, FC GARINCHA 56%.
JU - FC GARINCHA 3:0