Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ND du Chemin FC KARGO
torsvollur Tactiek fonddecale
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Blanchard onderschept slim de pass. Cambri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambri probeert naar een medespeler te passen. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva haalt uit met een fantastische trap. Châtel bokst de bal weg.

12e minuut.
Blanchard rent richting de bal. Blanchard geeft de bal voor. Szleter kopt de bal weg. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. Châtel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cicci verovert de bal door een tackle van achteren. Cicci geeft een lange en hoge pass. Franch kopt de bal weg. Alva is nu in balbezit. Alva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Franch kopt de bal weg. Bijotat met een sublieme pass. Blanchard heeft problemen om de bal te vangen. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Franch heeft problemen om de bal te vangen. Franch passt de bal met de wreef. Alva rent richting de bal. Alva draait met de bal, schiet en ... Châtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 43%, FC KARGO 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ND du Chemin - FC KARGO 0:0

47e minuut.
Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Franch is nu in balbezit. Franch met een sublieme pass. Bijotat met een sublieme pass. Lath is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Châtel met een harde bal richting middenveld. Cambri kopt de bal weg. Pomocnik rent richting de bal. Lath verovert de bal door een tackle van achteren. Lath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Kearton komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cicci onderschept slim de pass. Cicci geeft een hoge lob. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap. Châtel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC KARGO 1:0

71e minuut.
Szleter rent richting de bal. Cambri rent richting de bal. Cambri met een sublieme pass. Alva rent richting de bal. Alva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bijotat met de inworp. Franch geeft een hoge lob. Lath maakt een snoekduik en kopt de bal. Châtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC KARGO 2:0

75e minuut.
Franch met een sublieme pass. Alva rent richting de bal. Szczygieł met een sublieme pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Meira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC KARGO 2:1

76e minuut.
Klungelig pakt Lath de bal. Lath passt de bal in één keer door. Blanchard rent richting de bal. Alva verovert de bal door een tackle van achteren. Alva haalt uit met een fantastische trap. Châtel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Alva rent richting de bal. Blanchard met een sublieme pass. Pomocnik heeft problemen om de bal te vangen. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 52%, FC KARGO 48%.
ND du Chemin - FC KARGO 2:1