Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi AS Tamalou
4132 TSO Beta2 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
68.9 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Ebrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morin geeft de bal voor. Klungelig pakt Eltek de bal. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou draait met de bal, schiet en ... Yanakiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Unterberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poniatowski met een snelle inworp. Alfheim geeft een lange en hoge pass. Matusewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Matusewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Unterberg de bal. Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - AS Tamalou 0:1

18e minuut.
Durmishi rent richting de bal. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - AS Tamalou 1:1

30e minuut.
Fournier probeert naar een medespeler te passen. Eltek kopt de bal weg. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft de bal voor. Újhelyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu speelt de bal door. Ben Bouali is nu in balbezit. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz haalt uit met een fantastische trap. Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matusewicz is nu in balbezit. Matusewicz haalt uit met een fantastische trap. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - AS Tamalou 1:2

36e minuut.
Rudeanu kopt de bal weg. Jazbec met een sublieme pass. Alfheim speelt de bal door. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina passt de bal met de wreef. Durmishi rent richting de bal. Durmishi schiet op doel. Yanakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - AS Tamalou 2:2

42e minuut.
Urbina speelt de bal door. Ebrard rent richting de bal. Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev bokst de bal weg. Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 58%, AS Tamalou 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onibaku Combi - AS Tamalou 2:2

47e minuut.
Jazbec passt de bal met de wreef. Alfheim rent richting de bal. Alfheim geeft een lange en hoge pass. Matusewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - AS Tamalou 2:3

49e minuut.
Regueira onderschept slim de pass. Urbina onderschept slim de pass. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Morin is nu in balbezit. Morin draait met de bal, schiet en ... Yanakiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dieudonné komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Eltek verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzioannou kan de bal niet met de borst controleren. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Dieudonné rent richting de bal. Stanisz rent richting de bal. Morin verovert de bal door een tackle van achteren. Morin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - AS Tamalou 3:3

60e minuut.
Jazbec rent richting de bal. Mahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahi geeft de bal voor. Dieudonné springt en kopt de bal. Yanakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - AS Tamalou 4:3

62e minuut.
Rudeanu met een sublieme pass. Matusewicz is nu in balbezit. Serres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matusewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matusewicz kan niet meer verder spelen. Urs komt het veld opgelopen. Újhelyi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - AS Tamalou 4:4

63e minuut.
Chatzioannou kopt de bal weg. Oxum geeft een lange en hoge pass. Unterberg heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... Fournier bokst de bal weg.

68e minuut.
Poniatowski met een sublieme pass. Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft een hoge lob. Urs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - AS Tamalou 4:5

70e minuut.
Urbina passt de bal zonder na te denken. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné met een sublieme pass. Morin is nu in balbezit. Morin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - AS Tamalou 5:5

81e minuut.
Alfheim met een sublieme pass. Újhelyi rent richting de bal. Unterberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Újhelyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jazbec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mahi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bouali speelt de bal door. Urs probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi schiet op doel. Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urs kopt de bal weg. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec rent richting de bal. Jazbec schiet op doel. Újhelyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mahi kopt de bal weg. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebrard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 59%, AS Tamalou 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onibaku Combi - AS Tamalou 5:5