Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: Luka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 48975
Olympique Tartrai Zizou Team
532 DB P Tactiek 4-1-2-1-2
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 69.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


10e minuut.
Týce met een sublieme pass. Hamard is nu in balbezit. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat speelt de bal door. Mejia geeft een hoge lob. Lekimeju verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fayard is nu in balbezit. Fayard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Zizou Team 1:0

12e minuut.
Konate passt de bal zonder na te denken. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg met een sublieme pass. Péri rent richting de bal. Péri draait met de bal, schiet en ... Lekimeju bokst de bal weg.

14e minuut.
Scalat speelt de bal door. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg geeft een hoge lob. Péri krijgt zijn hoofd ertegen. Lekimeju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg geeft een hoge lob. Péri rent richting de bal. Fayard rent richting de bal. Fayard draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Zizou Team 2:0

20e minuut.
Scalat kopt de bal weg. Brokamp met een sublieme pass. Le Bihan heeft problemen om de bal te vangen. Le Bihan geeft een hoge lob. Bedoni springt en kopt de bal. Monin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Dubourg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubourg geeft een hoge lob. Péri rent richting de bal. Konate geeft een lange en hoge pass. Fayard krijgt zijn hoofd ertegen. Lekimeju verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Péri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Zizou Team 3:0

34e minuut.
Hamard passt de bal zonder na te denken. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan passt de bal met de wreef. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup draait met de bal, schiet en ... Monin bokst de bal weg.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Le Bihan de bal onder controle te krijgen. Hamard probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường geeft de bal voor. Bedoni krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

37e minuut.
Heitz verovert de bal door een tackle van achteren. Renault bereikt de bal nog maar net als eerste. Renault met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedoni de bal. Bedoni schiet op doel. Monin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Heitz kopt de bal weg. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate passt de bal zonder na te denken. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 41%, Zizou Team 59%.
Olympique Tartrai - Zizou Team 3:0

46e minuut.
Daar is Cascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brokamp rent richting de bal. Cascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard rent richting de bal. Fayard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brokamp. Dubourg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scalat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fayard maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate passt de bal in één keer door. Fayard is nu in balbezit. Fayard schiet op doel. Lekimeju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Zizou Team 4:0

60e minuut.
Renault met een sublieme pass. Bedoni rent richting de bal. Bedoni speelt de bal door. Brandrup rent richting de bal. Brandrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brokamp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scalat met een snelle inworp. Konate geeft de bal voor. Péri maakt een snoekduik en kopt de bal. Lekimeju bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Dubourg met een sublieme pass. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Cường. Khắc Cường krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Brokamp kopt de bal weg. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan passt de bal met de wreef. Bedoni is nu in balbezit. Bedoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Renault met een sublieme pass. Bedoni is nu in balbezit. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni onderschept slim de pass. Bedoni haalt uit met een fantastische trap. Monin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bedoni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Zizou Team 4:1

76e minuut.
Inworp. Massip komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Khắc Cường speelt de bal door. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip passt de bal met de wreef. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard draait met de bal, schiet en ... Lekimeju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 44%, Zizou Team 56%.
Olympique Tartrai - Zizou Team 4:1