Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja Occitan F.C DIAKATE
norv3m Tactiek catenaccio
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 61
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Decroix is nu in balbezit. Decroix met een sublieme pass. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 1:0

6e minuut.
Walraeve is nu in balbezit. Walraeve geeft een hoge lob. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 1:1

6e minuut.
Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj passt de bal in één keer door. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois geeft een lange en hoge pass. Parsys maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquin met de inworp. Decroix geeft de bal voor. Parsys krijgt zijn hoofd ertegen. Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 2:1

11e minuut.
Schwartz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Choudhury met de inworp. Karkowski geeft een lange en hoge pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casoni bokst de bal weg. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Jacquin probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żółkowski met een snelle inworp. Karkowski rent richting de bal. Karkowski geeft een lange en hoge pass. Schwartz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier passt de bal in één keer door. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois draait met de bal, schiet en ... Bartczuk bokst de bal weg.

36e minuut.
Langlois is nu in balbezit. Langlois speelt de bal door. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 3:1

39e minuut.
Parsys kopt de bal weg. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois passt de bal zonder na te denken. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Occitan 50%, F.C DIAKATE 50%.
Raja Occitan - F.C DIAKATE 3:1

46e minuut.
Keruzoré komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Schwartz geeft een hoge lob. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 4:1

55e minuut.
Buitenspel voor Choudhury. Goede buitenspelval van de verdediging. Schwartz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Walraeve kopt de bal weg. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Bonnefoy de bal. Muzyka is nu in balbezit. Bonnefoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muzyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Decroix rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina met een sublieme pass. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ... Bartczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İzzətli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bonnefoy passt de bal in één keer door. Langlois rent richting de bal. Langlois geeft een hoge lob. Parsys maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 5:1

76e minuut.
Inworp. Yiğitarslan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Parsys maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Iváncsik de bal. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - F.C DIAKATE 6:1

85e minuut.
Parsys rent richting de bal. Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Occitan 35%, F.C DIAKATE 65%.
Raja Occitan - F.C DIAKATE 6:1