Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blakstorm FC Dynamo Chalon ss
defend Tactiek vodka
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 28.9
solid Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen good


19e minuut.
Mézy passt de bal in één keer door. Garde rent richting de bal. Legros met een sublieme pass. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dahlmaier onderschept slim de pass. Dahlmaier speelt de bal door. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Leleu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blakstorm FC - Dynamo Chalon ss 1:0

26e minuut.
Ağatürk geeft de bal voor. Clichy onderschept slim de pass. Ercolani met een sublieme pass. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Vigouroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dahlmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmaier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ağatürk de bal. Ercolani rent richting de bal. Ercolani draait met de bal, schiet en ... Vigouroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Leleu verovert de bal door een tackle van achteren. Leleu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlmaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widacha geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Vigouroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
blakstorm FC - Dynamo Chalon ss 2:0

36e minuut.
Ercolani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabet komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Gabet passt de bal zonder na te denken. Mille is nu in balbezit. Mille passt de bal in één keer door. Widacha is nu in balbezit. Widacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstorm FC 38%, Dynamo Chalon ss 62%.
blakstorm FC - Dynamo Chalon ss 2:0

48e minuut.
Ağatürk rent richting de bal. Clichy onderschept slim de pass. Clichy probeert naar een medespeler te passen. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blakstorm FC - Dynamo Chalon ss 3:0

50e minuut.
Imfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Imfeld geeft de bal voor. Daar is Baudoin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Vigouroux bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Courtois komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Roch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel met een sublieme pass. Garde rent richting de bal. Garde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolmanis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Dahlmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmaier probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk schiet op doel. Vigouroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poorter komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gabet verovert de bal door een tackle van achteren. Gabet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Clichy de bal. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blakstorm FC 49%, Dynamo Chalon ss 51%.
blakstorm FC - Dynamo Chalon ss 3:0