Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazélec Ajaccio FC KOURSCHAK
A+ Tactiek milieux
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 57
average Schieten solid
adequate Passen formidable
average Verdedigen adequate


4e minuut.
André is nu in balbezit. André passt de bal in één keer door. Copin met een sublieme pass. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski schiet op doel. Vacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt André de bal. André passt de bal zonder na te denken. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:2

13e minuut.
Skiathitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiathitis met een sublieme pass. Daar is Lefevre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehaut rent richting de bal. Dehaut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lavigne de bal. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
André kopt de bal weg. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut schiet op doel. Vacher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:3

21e minuut.
Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente Torres begaat een overtreding. Chaniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuberto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lefevre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Vacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Waermoes is nu in balbezit. André onderschept slim de pass. André passt de bal zonder na te denken. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut passt de bal zonder na te denken. André geeft een lange en hoge pass. Chaniewski springt en kopt de bal. Vacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. André is nu in balbezit. André passt de bal in één keer door. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
André probeert naar een medespeler te passen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Dehaut rent richting de bal. Dehaut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tuberto rent richting de bal. André is nu in balbezit. André speelt de bal door. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski passt de bal zonder na te denken. Vacher bokst de bal weg.

41e minuut.
Moons rent richting de bal. Moons geeft de bal voor. Palásthy probeert de bal aan de voet te houden. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vacher speelt de bal door. Sutryk met een sublieme pass. André met een sublieme pass. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 69%, FC KOURSCHAK 31%.
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:3

46e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Dehaut heeft problemen om de bal te vangen. Dehaut geeft de bal voor. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal in één keer door. André speelt de bal door. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:4

60e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. André passt de bal in één keer door. Skiathitis onderschept slim de pass. Sutryk controleert de bal met de borst. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Vacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 0:5

63e minuut.
Espinola kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazda de bal. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ourdouillie rent richting de bal. Ourdouillie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 1:5

65e minuut.
Daar is Dehaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André probeert naar een medespeler te passen. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin geeft een lange en hoge pass. Vacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tuberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin is nu in balbezit. Copin passt de bal zonder na te denken. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski draait met de bal, schiet en ... Vacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Copin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copin geeft de bal voor. Dehaut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 1:6

85e minuut.
Copin met een sublieme pass. André rent richting de bal. André passt de bal zonder na te denken. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Carrier geeft een lange en hoge pass. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Vacher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 1:7

89e minuut.
Copin rent richting de bal. Copin geeft de bal voor. Dehaut rent richting de bal. Dehaut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 70%, FC KOURSCHAK 30%.
Gazélec Ajaccio - FC KOURSCHAK 1:7