Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: TITI FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
TITI FC Rapid*Bucuresti
523 Tactiek MID
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Lenormand is nu in balbezit. Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski probeert naar een medespeler te passen. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Lechón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Strzelecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren rent richting de bal. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Strzelecki speelt de bal door. Wettergren rent richting de bal. Spasov onderschept slim de pass. Spasov speelt de bal door. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Strzelecki rent richting de bal. Strzelecki passt de bal met de wreef. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Lechón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 0:1

24e minuut.
Parisio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Strzelecki de bal. Strzelecki passt de bal zonder na te denken. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski passt de bal in één keer door. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren schiet op doel. Lechón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 0:2

37e minuut.
Szmak rent richting de bal. Lenormand verovert de bal door een tackle van achteren. Lenormand met een sublieme pass. Bernuzzo rent richting de bal. Bernuzzo draait met de bal, schiet en ... Suksela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahaye rent richting de bal. Lahaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 69%, Rapid*Bucuresti 31%.
TITI FC - Rapid*Bucuresti 1:2

49e minuut.
Cheşnoiu geeft de bal voor. Inworp. Kenéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Strzelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelecki passt de bal met de wreef. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 1:3

54e minuut.
Klungelig pakt Gerasimyuk de bal. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Gerasimyuk de bal. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimyuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerasimyuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gajtkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jedynak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 1:4

74e minuut.
Strzelecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajtkowski speelt de bal door. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel. Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 1:5

76e minuut.
Lenormand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baronchelli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Kenéz passt de bal in één keer door. Jedynak is nu in balbezit. Jedynak geeft een hoge lob. Wettergren kopt de bal weg. Lechón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Baronchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronchelli geeft een lange en hoge pass. Lahaye kopt de bal weg. Bernuzzo is nu in balbezit. Bernuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 2:5

84e minuut.
Parisio heeft problemen om de bal te vangen. Parisio met een sublieme pass. Bernuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernuzzo haalt uit met een fantastische trap. Suksela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - Rapid*Bucuresti 3:5

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Suksela niet meer kan verder spelen.

88e minuut.
Gajtkowski speelt de bal door. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz passt de bal in één keer door. Bernuzzo rent richting de bal. Bernuzzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 71%, Rapid*Bucuresti 29%.
TITI FC - Rapid*Bucuresti 3:5