Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadeloupean Raccoons. La Tremblade FC
Test1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 35
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas schiet op doel. Colin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meirsschaut de bal. Meirsschaut geeft een hoge lob. Colin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 1:0

11e minuut.
Lallemand onderschept slim de pass. Lallemand geeft de bal voor. Mavuba is nu in balbezit. Mavuba geeft een lange en hoge pass. Meirsschaut speelt de bal door. Paal!

19e minuut.
Pinheiro met de inworp. Cacavale is nu in balbezit. Colson verovert de bal door een tackle van achteren. Colson geeft de bal voor. Picot maakt een snoekduik en kopt de bal. Colin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie verovert de bal door een tackle van achteren. Meirsschaut maakt een afschuwelijke overtreding. Meirsschaut krijgt een gele kaart. Benie raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Masnaghetti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dutheil bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Schiffer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 1:1

25e minuut.
Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Lallemand kopt de bal weg. Meirsschaut probeert naar een medespeler te passen. Ahokangas rent richting de bal. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zelnik geeft een lange en hoge pass. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna maakt een afschuwelijke overtreding. Ozuna krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zelnik probeert de bal met de borst te controleren. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas speelt de bal door. Picot bereikt de bal nog maar net als eerste. Picot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 2:1

36e minuut.
Klungelig pakt Picot de bal. Lallemand met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinheiro zal de hoekschop nemen. Ahokangas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 35%, La Tremblade FC 65%.
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 2:1

49e minuut.
Meirsschaut is nu in balbezit. Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Lallemand heeft problemen om de bal te vangen. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale passt de bal zonder na te denken. Cissokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro geeft de bal voor. Colin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 3:1

58e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissokho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinheiro. Pinheiro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Aréstegui passt de bal in één keer door. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Picot rent richting de bal. Picot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mousset heeft problemen om de bal te vangen. Colson is nu in balbezit. Colson passt de bal in één keer door. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ahokangas rent richting de bal. Zelnik onderschept slim de pass. Zelnik probeert naar een medespeler te passen. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prado komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mousset rent richting de bal. Mousset passt de bal met de wreef. Estévès rent richting de bal. Ahokangas verovert de bal door een tackle van achteren. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Mousset raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langlais komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dhur met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado geeft een lange en hoge pass. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 37%, La Tremblade FC 63%.
Guadeloupean Raccoons. - La Tremblade FC 3:2