Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Master FC MASCARET
Thetactique Tactiek Du But le retour
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 47
very good Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Mignona probeert naar een medespeler te passen. Sokerov is nu in balbezit. Coupet is nu in balbezit. Coupet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 0:1

4e minuut.
Bonnet met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal zonder na te denken. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignona schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Le Berre geeft een hoge lob. Sokerov is nu in balbezit. Coupet onderschept slim de pass. Coupet schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S. Master - FC MASCARET 1:1

18e minuut.
Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ourdouillie. Mignona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bereza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bonnet is nu in balbezit. Bonnet passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignona rent richting de bal. Mignona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Koza geeft een hoge lob. Cruz probeert de bal met de borst te controleren. Cruz schiet op doel. Reszke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 2:1

27e minuut.
Gorbatenko geeft een lange en hoge pass. Koza is nu in balbezit. Koza met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 3:1

30e minuut.
Bereza is nu in balbezit. Bereza met een sublieme pass. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignona draait met de bal, schiet en ... Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 4:1

41e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Leray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 43%, FC MASCARET 57%.
U.S. Master - FC MASCARET 5:1

47e minuut.
Nicosia passt de bal met de wreef. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal met de wreef. Mignona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zebina onderschept slim de pass. Nicosia is nu in balbezit. Nicosia geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Leray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nicosia neemt de hoekschop. Cruz is nu in balbezit. Mignona rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 6:1

61e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza onderschept slim de pass. Koza passt de bal in één keer door. Mignona rent richting de bal. Mignona schiet op doel. Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Nicosia passt de bal zonder na te denken. Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereza passt de bal met de wreef. Koza rent richting de bal. Koza schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bonnet geeft een hoge lob. Daar is Ourdouillie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignona is nu in balbezit. Mignona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 7:1

78e minuut.
Bereza rent richting de bal. Bereza passt de bal met de wreef. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Paluch met een sublieme pass. Coupet rent richting de bal. Met opzet legt Quinta zijn tegenspeler op de grond. Coupet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitković wilt de vrije trap nemen. Móczár bokst de bal weg.

79e minuut.
Quinta trapt de bal weg. Le Berre kopt de bal weg. Klungelig pakt Divert de bal. Divert geeft de bal voor. Coupet maakt een snoekduik en kopt de bal. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 7:2

83e minuut.
Angot heeft problemen om de bal te vangen. Koza met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC MASCARET 8:2

86e minuut.
Quinta speelt de bal door. Zebina is nu in balbezit. Zebina passt de bal met de wreef. Coupet rent richting de bal. Coupet haalt uit met een fantastische trap. Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Leray trapt de bal weg van het doel. Paluch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorbatenko de bal onder controle te krijgen. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 32%, FC MASCARET 68%.
U.S. Master - FC MASCARET 8:2