Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Marcel CF dreamstar
dr5 Tactiek chelsea
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Montes is nu in balbezit. Montes passt de bal in één keer door. Clain rent richting de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - dreamstar 0:1

6e minuut.
Nowak onderschept slim de pass. Nowak geeft de bal voor. Šainović geeft de bal voor. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Šainović rent richting de bal. Šainović passt de bal zonder na te denken. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft een hoge lob. Dumortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saint Marcel CF - dreamstar 1:1

30e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker passt de bal in één keer door. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nowak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

31e minuut.
Šainović verovert de bal door een tackle van achteren. Šainović geeft de bal voor. Vergani rent richting de bal. Vergani schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - dreamstar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 48%, dreamstar 52%.
Saint Marcel CF - dreamstar 2:1

48e minuut.
Serre probeert naar een medespeler te passen. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet geeft de bal voor. Vergani is nu in balbezit. Vergani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Serre geeft een hoge lob. Blain is nu in balbezit. Vergani verovert de bal door een tackle van achteren. Vergani schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - dreamstar 3:1

55e minuut.
Šainović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vergani de bal. Kante is nu in balbezit. Vergani rent richting de bal. Vergani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kante geeft een hoge lob. Dumortier met een sublieme pass. Prost bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes onderschept slim de pass. Montes schiet op doel. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Fouquet rent richting de bal. Fouquet geeft een hoge lob. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani draait met de bal, schiet en ... Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - dreamstar 4:1

69e minuut.
Daar is Ulloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ulloa naar de kleedkamers voor een vroege douche. Clain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisjelica met een snel genomen vrije trap. Montes is nu in balbezit. Montes schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Blain passt de bal zonder na te denken. Expósito Medina rent richting de bal. Vergani rent richting de bal. Vergani draait met de bal, schiet en ... Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Prost de bal. Prost passt de bal met de wreef. Haliwa is nu in balbezit. Expósito Medina onderschept slim de pass. Expósito Medina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Montes rent richting de bal. Šainović is nu in balbezit. Šainović geeft de bal voor. Vergani rent richting de bal. Vergani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 46%, dreamstar 54%.
Saint Marcel CF - dreamstar 4:1