Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javiepm Xavos
Jpm2 Tactiek muchamiequinaria
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
74.5 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Madec passt de bal met de wreef. Navarro speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Xavos 1:0

26e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. Vismara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - Xavos 1:1

32e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica speelt de bal door. Ferencas is nu in balbezit. Ferencas schiet op doel. Vismara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Xavos 1:2

34e minuut.
Bidaurrázaga heeft problemen om de bal te vangen. Bidaurrázaga geeft de bal voor. Pérez Ipiña kopt de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Llompart geeft een hoge lob. Cieślik probeert de bal met de borst te controleren. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - Xavos 2:2

39e minuut.
García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madec. García Fonseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Fonseca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bidaurrázaga kopt de bal weg. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Madec passt de bal zonder na te denken. Ferencas rent richting de bal. Ferencas geeft een lange en hoge pass. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica schiet op doel. Vismara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Rivillos de bal. Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec geeft een hoge lob. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. Vismara bokst de bal weg. Pawlica geeft een hoge lob. Mânzeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 30%, Xavos 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javiepm - Xavos 2:2

48e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña rent richting de bal. Pérez Ipiña passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rivillos kopt de bal weg. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Madec de bal. Madec probeert naar een medespeler te passen. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Cal. Mânzeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniadek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga geeft een hoge lob. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Chrzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
García Fonseca passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña passt de bal zonder na te denken. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. Chrzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Madec passt de bal met de wreef. Ferencas heeft problemen om de bal te vangen. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Xavos 2:3

86e minuut.
Pérez Ipiña met een sublieme pass. Llonch Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llonch Andreu geeft een hoge lob. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. Chrzanowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Vismara met een sublieme pass. Pérez Ipiña kopt de bal weg. Bidaurrázaga speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 36%, Xavos 64%.
Javiepm - Xavos 2:3