Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK Galifornia Shireh CF
ligthforce Tactiek 4-4-2 Pivx2 At.O
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 71.9
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šventek onderschept slim de pass. Šventek met een sublieme pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Morka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Šventek de bal. Rosas is nu in balbezit. Woodman begaat een overtreding. Rosas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alcaraz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tanou geeft de bal voor. Šventek kopt de bal weg. Klungelig pakt Seba de bal. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de la Sagra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra passt de bal in één keer door. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. Morka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 0:1

30e minuut.
Bosco kopt de bal weg. Søgaard is nu in balbezit. Ócsai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ócsai krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Drożdżewski probeert naar een medespeler te passen. Søgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Nisi de bal. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Søgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Søgaard geeft een lange en hoge pass. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Morka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 62%, Galifornia Shireh CF 38%.
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 0:2

46e minuut.
Trung Hoàng is nu in balbezit. Trung Hoàng passt de bal met de wreef. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pitel is nu in balbezit. Pitel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šventek de bal. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 1:2

53e minuut.
Søgaard is nu in balbezit. Ócsai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buenafuente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Béguin probeert de bal met de borst te controleren. Capota rent richting de bal. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kabourakis rent richting de bal. Kabourakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seba de bal. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. Morka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ócsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai passt de bal met de wreef. Mezzadroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadroli geeft een lange en hoge pass. Alcaraz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... Morka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 1:3

88e minuut.
Pitel heeft problemen om de bal te vangen. Søgaard is nu in balbezit. Pitel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pitel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 64%, Galifornia Shireh CF 36%.
HARRIAK - Galifornia Shireh CF 1:3