Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas Barça
73 Tactiek 4-3-E-2 sep
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Vázquez Veiga speelt de bal door. Franciolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli haalt uit met een fantastische trap. Boix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Barça 0:1

2e minuut.
Meriño probeert naar een medespeler te passen. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft de bal voor. Franciolli is nu in balbezit. Franciolli haalt uit met een fantastische trap. Boix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Viejo verovert de bal door een tackle van achteren. Viejo geeft de bal voor. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Balanikas is nu in balbezit. Balanikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franciolli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bzdyra verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdyra met een sublieme pass. Kubiński speelt de bal door. Franciolli rent richting de bal. Franciolli schiet op doel. Boix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Usandizaga onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gijón kopt de bal weg. Korycki speelt de bal door. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft de bal voor. Franciolli maakt een snoekduik en kopt de bal. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kubiński met een sublieme pass. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra passt de bal zonder na te denken. Balanikas is nu in balbezit. Balanikas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco speelt de bal door. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński geeft de bal voor. Franciolli springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - Barça 0:2

16e minuut.
Usandizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Usandizaga geeft de bal voor. de Francisco geeft een lange en hoge pass. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Nhật Bảo Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Korycki de bal. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki verovert de bal door een tackle van achteren. Korycki geeft een hoge lob. Franciolli springt en kopt de bal. Boix bokst de bal weg. Daar is Zarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Veiga verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bzdyra neemt de hoekschop. Boix bokst de bal weg.

36e minuut.
López Ufarte rent richting de bal. de Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meriño krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gijón rent richting de bal. Lipcă verovert de bal door een tackle van achteren. Korycki speelt de bal door. Kubiński geeft een hoge lob. Franciolli springt en kopt de bal. Boix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 67%, Barça 33%.
Chiretas - Barça 0:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ufarte met een snelle inworp. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. de Francisco onderschept slim de pass. de Francisco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
López Ufarte onderschept slim de pass. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Franciolli rent richting de bal. Franciolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Antía raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santana Ponce komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Karakoyunlu komt het veld opgelopen. Bożan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bzdyra met een sublieme pass. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap. Boix probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Francisco rent richting de bal. de Francisco geeft de bal voor. Gijón maakt een snoekduik en kopt de bal. Nhật Bảo Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco onderschept slim de pass. Daðason kan de bal niet met de borst controleren. Nhật Bảo Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
López Ufarte rent richting de bal. Bożan onderschept slim de pass. Bożan geeft een lange en hoge pass. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 52%, Barça 48%.
Chiretas - Barça 0:2