Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta Edetanorum F.C
creacion d Tactiek P442EONDE
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Ionele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fleites de bal. Fleites speelt de bal door. Baraschi is nu in balbezit. Baraschi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marostegan rent richting de bal. Marostegan passt de bal in één keer door. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel. Ull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Pătra de bal. Barraco rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marostegan zal de hoekschop nemen. Ionele springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xuân Hiếu probeert de bal met de borst te controleren. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 2:0

26e minuut.
Bek passt de bal zonder na te denken. Fiesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiesco met een sublieme pass. Dalgaard rent richting de bal. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Rupala bokst de bal weg.

31e minuut.
Bek passt de bal in één keer door. Funke rent richting de bal. Funke speelt de bal door. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fleites speelt de bal door. Ionele is nu in balbezit. Ionele passt de bal met de wreef. Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Baraschi de bal. Lut is nu in balbezit. Baraschi verovert de bal door een tackle van achteren. Baraschi haalt uit met een fantastische trap. Ull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 39%, Edetanorum F.C 61%.
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 3:0

52e minuut.
Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Marostegan heeft problemen om de bal te vangen. Marostegan passt de bal zonder na te denken. Barraco is nu in balbezit. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fiesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorek probeert naar een medespeler te passen. Barraco is nu in balbezit. Barraco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco draait met de bal, schiet en ... Ull werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belfort komt het veld opgelopen. Udvaros komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipczyński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară geeft de bal voor. Pătra kan de bal niet met de borst controleren. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Ull bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Kopański komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fiesco is nu in balbezit. Fiesco met een sublieme pass. Funke is nu in balbezit. Funke draait met de bal, schiet en ... Udvaros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 3:1

89e minuut.
Kopański speelt de bal door. Marostegan is nu in balbezit. Fiesco begaat een overtreding. Fiesco krijgt een gele kaart. Marostegan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 53%, Edetanorum F.C 47%.
Alpargatas United de Ceuta - Edetanorum F.C 3:1