Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loming GABROVO
ok Tactiek 352a
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Piña rent richting de bal. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro begaat een overtreding. Alfaro krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Biscayzacú probeert naar een medespeler te passen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz speelt de bal door. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Sabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Skłodowski passt de bal met de wreef. Zsiborás speelt de bal door. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jaracz speelt de bal door. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal zonder na te denken. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen haalt uit met een fantastische trap. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Niwiński met een sublieme pass. Etchegoimberry rent richting de bal. Formiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formiga krijgt een gele kaart. Etchegoimberry raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biscayzacú neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
González Díez is nu in balbezit. González Díez geeft de bal voor. Tussen rent richting de bal. Tussen haalt uit met een fantastische trap. Özmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - GABROVO 0:1

21e minuut.
Jaracz geeft een lange en hoge pass. Eltem heeft problemen om de bal te vangen. Eltem probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Sabas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Eltem rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een hoge lob. Tussen rent richting de bal. Tussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Skłodowski met de inworp. Kawulok rent richting de bal. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Gratkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tussen is nu in balbezit. Tussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tussen stond buitenspel. Oćwieja neemt vlug de vrije trap. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jaracz is nu in balbezit. Jaracz geeft een lange en hoge pass. Ostaşu kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Sabas bokst de bal weg.

35e minuut.
Gratkiewicz passt de bal in één keer door. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. González Díez rent richting de bal. González Díez schiet op doel. Özmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loming 46%, GABROVO 54%.
loming - GABROVO 0:1

50e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja onderschept slim de pass. Eltem met een sublieme pass. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Sabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Formiga is nu in balbezit. Formiga geeft een lange en hoge pass. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - GABROVO 0:2

71e minuut.
Oćwieja met een sublieme pass. Biscayzacú is nu in balbezit. Biscayzacú passt de bal in één keer door. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Sabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Caloghiru passt de bal met de wreef. Tussen is nu in balbezit. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tussen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tussen is nu in balbezit. Tussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ostaşu speelt de bal door. Bueno speelt de bal door. Alfaro speelt de bal door. Tussen rent richting de bal. Tussen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
loming - GABROVO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loming 42%, GABROVO 58%.
loming - GABROVO 0:3