Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*La Celeste* ILLUNBE
U1930 Tactiek TRES
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
62.4 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


11e minuut.
Wężyk rent richting de bal. Condeescu onderschept slim de pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Balanzone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*La Celeste* - ILLUNBE 1:0

20e minuut.
Wężyk rent richting de bal. Condeescu is nu in balbezit. Wężyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wężyk draait met de bal, schiet en ... Balanzone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*La Celeste* - ILLUNBE 2:0

24e minuut.
Inworp. Paraiso met de inworp. Exarchakos is nu in balbezit. García Yanes onderschept slim de pass. García Yanes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Wężyk onderschept slim de pass. Beltrán rent richting de bal. Wężyk onderschept slim de pass. Wężyk schiet op doel. Balanzone bokst de bal weg.

35e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Lobeiras Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobeiras Sánchez geeft een lange en hoge pass. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann haalt uit met een fantastische trap. Miniccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paraiso neemt de hoekschop. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 51%, ILLUNBE 49%.
*La Celeste* - ILLUNBE 2:0

65e minuut.
Wężyk rent richting de bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal in één keer door. Wężyk rent richting de bal. Wężyk draait met de bal, schiet en ... Balanzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cutini verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blažka de bal. Blažka met een sublieme pass. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paraiso speelt de bal door. Lobeiras Sánchez rent richting de bal. Álvarez maakt een afschuwelijke overtreding. Álvarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 37%, ILLUNBE 63%.
*La Celeste* - ILLUNBE 2:0