Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángela FC FC.SANCUCUFATO
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 35.1
average Schieten very good
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Lizardi Etxeberría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Thành rent richting de bal. Klungelig pakt Ðức Thành de bal. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành passt de bal zonder na te denken. González Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merlos de bal. Merlos geeft een lange en hoge pass. Cuéllar Sacristán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðức Thành rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:1

20e minuut.
González Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Zautua onderschept slim de pass. Zautua met een sublieme pass. Rodríguez Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Suárez draait met de bal, schiet en ... Słomiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ledesma met een harde bal richting middenveld. Manotas kopt de bal weg. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
García Ibáñez rent richting de bal. Osa is nu in balbezit. Osa met een sublieme pass. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar Sacristán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. González Ávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merlos is nu in balbezit. Merlos schiet op doel. Cuéllar Sacristán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:2

28e minuut.
Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila onderschept slim de pass. Barila probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zautua met een snelle inworp. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García Ibáñez speelt de bal door. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành passt de bal in één keer door. Daar is Szilágyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ledesma geeft de bal voor. Cascallar is nu in balbezit. Cascallar passt de bal in één keer door. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
García Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado met een sublieme pass. Rodríguez Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rodríguez Suárez is nu in balbezit. Rodríguez Suárez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ledesma de bal. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado draait met de bal, schiet en ... Słomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángela FC 48%, FC.SANCUCUFATO 52%.
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Osa de bal onder controle te krijgen. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van González Ávila ... Strafschop! González Ávila krijgt een gele kaart. Szilágyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðức Thành legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manotas met de inworp. Szilágyi is nu in balbezit. Szilágyi geeft een hoge lob. Ðức Thành springt en kopt de bal. Cuéllar Sacristán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado onderschept slim de pass. García Ibáñez maakt een afschuwelijke overtreding. García Ibáñez krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lizardi Etxeberría probeert naar een medespeler te passen. García Ibáñez is nu in balbezit. García Ibáñez passt de bal in één keer door. Daar is Ðức Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Merlos is nu in balbezit. Merlos passt de bal zonder na te denken. Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:4

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Słomiński met een harde bal richting middenveld. Barila met een sublieme pass. Daar is Szilágyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilágyi schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Barila bereikt de bal nog maar net als eerste. Barila geeft een hoge lob. Daar is Osa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Barila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cascallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascallar met een sublieme pass. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:5

80e minuut.
Rodríguez Suárez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Merla de bal. Merla geeft een hoge lob. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Rogoveanu geeft een hoge lob. Merlos kopt de bal weg. Barrena heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành schiet op doel. Cuéllar Sacristán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Sacristán bokst de bal weg. Merlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:6

83e minuut.
Merlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlos passt de bal zonder na te denken. Daar is Ðức Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert González Ávila de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángela FC 69%, FC.SANCUCUFATO 31%.
Ángela FC - FC.SANCUCUFATO 0:6