Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Palomekos Team
fonxete Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Beraldini rent richting de bal. Beraldini passt de bal in één keer door. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Cabanas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 1:0

3e minuut.
Ziarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarreta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salinas de bal. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cabanas trapt de bal weg. Chałas kopt de bal weg. Klungelig pakt Deibiacas de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayarza de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Ros Badia de bal. Riina is nu in balbezit. Riina passt de bal in één keer door. Beraldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernández Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Chałas kopt de bal weg. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 3:0

10e minuut.
Riina rent richting de bal. Beraldini is nu in balbezit. Beraldini met een sublieme pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Chałas maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Montiagut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 4:0

13e minuut.
Bereau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ziarreta de bal. Ziarreta met een sublieme pass. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel. Cabanas bokst de bal weg. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas onderschept slim de pass. Chałas schiet op doel. Cabanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salinas rent richting de bal. Deibiacas begaat een overtreding. Deibiacas krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem passt de bal in één keer door. Salinas is nu in balbezit. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 5:0

18e minuut.
Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem geeft de bal voor. Ros Badia heeft problemen om de bal te vangen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 6:0

23e minuut.
Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina onderschept slim de pass. Riina speelt de bal door. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. Cabanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bereau kopt de bal weg. Cerliani geeft een lange en hoge pass. Deibiacas kopt de bal weg. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 7:0

24e minuut.
Ziarreta probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riina met een snelle inworp. Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Deibiacas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 8:0

31e minuut.
Idiákez geeft de bal voor. Ayarza heeft problemen om de bal te vangen. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Cabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 9:0

37e minuut.
Beraldini is nu in balbezit. Beraldini geeft een lange en hoge pass. Daar is Ayarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 10:0

39e minuut.
Fernández Gómez speelt de bal door. González Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerliani probeert naar een medespeler te passen. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ayarza rent richting de bal. Salinas rent richting de bal. Deibiacas onderschept slim de pass. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 23%, Palomekos Team 77%.
Forcarey - Palomekos Team 10:0

48e minuut.
Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Montiagut kopt de bal weg. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel. Paal! Ferrugem rent richting de bal. Ferrugem geeft de bal voor. Deibiacas heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Atkın geeft de bal voor. Deibiacas probeert de bal met de borst te controleren. Deibiacas passt de bal met de wreef. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 11:0

53e minuut.
Caratte onderschept slim de pass. Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Riina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Beraldini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferrugem de bal. Ferrugem speelt de bal door. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 12:0

60e minuut.
Beraldini passt de bal zonder na te denken. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina geeft een hoge lob. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Chałas kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Gómez de bal. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. De bal raakt de paal. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayarza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chałas raakt geblesseerd tijdens het duel. Beraldini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 13:0

79e minuut.
Beraldini rent richting de bal. Beraldini passt de bal met de wreef. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Palomekos Team 14:0

89e minuut.
Beraldini passt de bal in één keer door. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina passt de bal zonder na te denken. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Cabanas bokst de bal weg. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 28%, Palomekos Team 72%.
Forcarey - Palomekos Team 14:0