Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sirius Black Los Caballos Felices!! :P
variax 2 Tactiek de nuevo aqui
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabé geeft de bal voor. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha schiet op doel. Tapiolinna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 0:1

28e minuut.
Busquets geeft de bal voor. Daar is Suda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha draait met de bal, schiet en ... Tapiolinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Loczkowski passt de bal met de wreef. Barquín onderschept slim de pass. Klungelig pakt Radil de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap. Vũ Minh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 61%, Los Caballos Felices!! :P 39%.
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 0:1

47e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal met de wreef. Aso Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Aso Ferrer geeft een hoge lob. Rainha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aso Ferrer speelt de bal door. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Rainha is nu in balbezit. Rainha haalt uit met een fantastische trap. Tapiolinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Butler met een sublieme pass. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borrero. Borrero krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fleita geeft een hoge lob. Molina probeert de bal aan de voet te houden. Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Pěšil rent richting de bal. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru bokst de bal weg. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Butler geeft de bal voor. Radil is nu in balbezit. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Radil kan niet meer verder spelen. Petterson komt het veld opgelopen. Loczkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pěšil heeft problemen om de bal te vangen. Anunzita rent richting de bal. Pěšil verovert de bal door een tackle van achteren. Pěšil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Costache passt de bal in één keer door. Barquín probeert naar een medespeler te passen. Bernabé speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rainha de bal. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 0:2

74e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Inworp. Aso Ferrer met een snelle inworp. Busquets geeft een hoge lob. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. Tapiolinna bokst de bal weg.

83e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Butler is nu in balbezit. Butler geeft de bal voor. Pěšil rent richting de bal. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 52%, Los Caballos Felices!! :P 48%.
Sirius Black - Los Caballos Felices!! :P 0:2