Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC DBus
DavCar Bo Tactiek Def4
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ruttu onderschept slim de pass. Inworp. Frei met de inworp. Zakutin is nu in balbezit. Zakutin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salmón onderschept slim de pass. Rydz rent richting de bal. Salmón maakt een afschuwelijke overtreding. Salmón krijgt een gele kaart. Rydz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negro trapt de bal weg van het doel. Arrúe kopt de bal weg. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ... Paal! Bîzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - DBus 0:1

10e minuut.
Daničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daničić raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadjitoffis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer verovert de bal door een tackle van achteren. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ... Bîzga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zakutin speelt de bal door. Hadjitoffis is nu in balbezit. Hadjitoffis passt de bal zonder na te denken. Daničić rent richting de bal. Daničić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pawłowski met een sublieme pass. Rydz rent richting de bal. Rydz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuypers de bal. Cuypers schiet op doel. Negro bokst de bal weg.

36e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu geeft een lange en hoge pass. Salmón kopt de bal weg. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Frei is nu in balbezit. Ruttu begaat een overtreding. Frei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakutin met een snel genomen vrije trap. Pawłowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega speelt de bal door. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bîzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 46%, DBus 54%.
DavCar FC - DBus 0:1

56e minuut.
Salmón probeert de bal aan de voet te houden. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers passt de bal in één keer door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Negro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DavCar FC - DBus 1:1

59e minuut.
Daničić is nu in balbezit. Daničić geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Bîzga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zakutin met een sublieme pass. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel. Jueckstock probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Klungelig pakt Ruttu de bal. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - DBus 2:1

65e minuut.
Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysocki geeft een hoge lob. Inworp. Hadjitoffis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daničić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wysocki met een snelle inworp. Dubuś rent richting de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega met een sublieme pass. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. Bîzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DavCar FC - DBus 2:2

78e minuut.
Hussendörfer kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Dubuś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubuś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 46%, DBus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DavCar FC - DBus 2:2