Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manumanyes F.C. Stars C.F
nopromo Tactiek new riul
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.6 gemiddelde waardering 49.6
matig Schieten goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Zoetemelk passt de bal met de wreef. Yuste heeft problemen om de bal te vangen. Yuste passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cacho de bal. Arango is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Ociepa is nu in balbezit. Waluś is nu in balbezit. Waluś geeft een lange en hoge pass. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel. Łyżwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gialesakis geeft een lange en hoge pass. Lancuso speelt de bal door. Bóta is nu in balbezit. Daar is Bóta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bóta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yuste speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arango is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paukku legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gialesakis passt de bal in één keer door. Arango is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaczmarczyk. Kaczmarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 44%, Stars C.F 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:0

46e minuut.
Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Gialesakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margitay. Margitay krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Agrelos verovert de bal door een tackle van achteren. Agrelos geeft een hoge lob. Cacho is nu in balbezit. Cacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:1

66e minuut.
Waluś probeert naar een medespeler te passen. Yuste rent richting de bal. Yuste geeft een lange en hoge pass. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lancuso verovert de bal door een tackle van achteren. Lancuso passt de bal in één keer door. Bóta is nu in balbezit. Bóta geeft een hoge lob. Margitay springt en kopt de bal. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś geeft een lange en hoge pass. Agrelos is nu in balbezit. Agrelos passt de bal in één keer door. Idziorek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 40%, Stars C.F 60%.
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:1