Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 RaYiTo!
Esto ye Asturies Tactiek 442
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 56.4
adequate Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Dragomir de bal onder controle te krijgen. Haines bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, González Lejárraga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! González Lejárraga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Denac geeft een hoge lob. Daar is Uçuran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaseca verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Denia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rozhukaniec kopt de bal weg. Villaseca is nu in balbezit. Uçuran verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petřík heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Bareniak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - RaYiTo! 0:1

13e minuut.
Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán onderschept slim de pass. Štorkán met een sublieme pass. Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zámečník probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu is nu in balbezit. Ursu geeft de bal voor. Uçuran maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Petřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Birnicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Roa de bal. Villaseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tsakiridis geeft een lange en hoge pass. Tsakiridis heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Denia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - RaYiTo! 0:2

35e minuut.
Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan passt de bal in één keer door. Picheta probeert naar een medespeler te passen. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 58%, RaYiTo! 42%.
Planta 14 - RaYiTo! 0:2

72e minuut.
Haines met een snelle inworp. Štorkán is nu in balbezit. Met opzet legt Rozhukaniec zijn tegenspeler op de grond. Rozhukaniec krijgt een gele kaart. Štorkán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Štorkán kan niet meer verder spelen. Encinas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Sjøgren de bal. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan passt de bal zonder na te denken. Ursu is nu in balbezit. Ursu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 48%, RaYiTo! 52%.
Planta 14 - RaYiTo! 0:2