Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Planta 14
5 lat-arriba Tactiek Esto ye Asturies
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
55.7 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren passt de bal met de wreef. Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto geeft een hoge lob. González Lejárraga maakt een snoekduik en kopt de bal. Abonisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Lenaerts de bal onder controle te krijgen. Ettayeb geeft een lange en hoge pass. Labuda rent richting de bal. Labuda draait met de bal, schiet en ... Denia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Planta 14 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 43%, Planta 14 57%.
caraculos - Planta 14 1:0

49e minuut.
Bousquet met een sublieme pass. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Planta 14 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Valle komt het veld opgelopen. Rózga komt het veld opgelopen.

74e minuut.
López Ruano probeert de bal aan de voet te houden. Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto passt de bal in één keer door. González Lejárraga rent richting de bal. González Lejárraga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sjøgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bracchitta met een sublieme pass. Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto geeft een hoge lob. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen. Abonisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 51%, Planta 14 49%.
caraculos - Planta 14 2:0