Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Multipla Charly F.C.
Zeman 2.0 Tactiek MEDIOS 2 DEL
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 46.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Jimenez Ortiz speelt de bal door. Lyubenov speelt de bal door. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 0:1

9e minuut.
Del Castello kopt de bal weg. Ordáz rent richting de bal. Lyubenov onderschept slim de pass. Lyubenov passt de bal in één keer door. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jaansen met een sublieme pass. Klungelig pakt Del Castello de bal. Vico rent richting de bal. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 0:2

12e minuut.
Chiabai speelt de bal door. Anziani is nu in balbezit. Anziani probeert naar een medespeler te passen. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Offor geeft de bal voor. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuoghi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuoghi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Muñoz Molina is nu in balbezit. Ses probeert naar een medespeler te passen. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen schiet op doel. de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 1:2

28e minuut.
Anziani is nu in balbezit. Anziani geeft de bal voor. Klungelig pakt Jimenez Ortiz de bal. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubenov onderschept slim de pass. Lyubenov geeft een hoge lob. Vico rent richting de bal. Vico draait met de bal, schiet en ... Muñoz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 1:3

35e minuut.
Ses rent richting de bal. Ses geeft een lange en hoge pass. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny draait met de bal, schiet en ... de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Lombardo de bal. Lombardo geeft de bal voor. Hnot onderschept slim de pass. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sotomayor onderschept slim de pass. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Vico is nu in balbezit. Vico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 1:4

41e minuut.
Cuoghi neemt vlug de vrije trap. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen met een sublieme pass. Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 59%, Charly F.C. 41%.
Deportivo Multipla - Charly F.C. 2:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombardo met de inworp. Ses is nu in balbezit. Ses passt de bal met de wreef. Anziani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collins komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buitenspel voor Vico. Goede buitenspelval van de verdediging. Cuoghi neemt vlug de vrije trap. Daar is Hormayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap. de Dios bokst de bal weg. Jaansen rent richting de bal. Jaansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 3:4

59e minuut.
Hnot verovert de bal door een tackle van achteren. Ses verovert de bal door een tackle van achteren. Ses passt de bal in één keer door. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen haalt uit met een fantastische trap. de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rêgo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıekrem begaat een overtreding. Jaansen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaansen met een snel genomen vrije trap. Collins is nu in balbezit. Collins passt de bal in één keer door. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo schiet op doel. de Dios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Hormayer geeft de bal voor. Daar is Naaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naaris passt de bal in één keer door. Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses onderschept slim de pass. Ses passt de bal in één keer door. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chiabai probeert naar een medespeler te passen. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen passt de bal zonder na te denken. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins draait met de bal, schiet en ... de Dios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rêgo rent richting de bal. Rêgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabuľa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Collins probeert de bal met de borst te controleren. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins schiet op doel. de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Multipla - Charly F.C. 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 46%, Charly F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Multipla - Charly F.C. 4:4