Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charly F.C. Karales
MEDIOS 2 DEL Tactiek 442_def_2023
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor speelt de bal door. Daar is Vico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vico draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

3e minuut.
Colaizzo geeft een lange en hoge pass. Batmanlı kopt de bal weg. Kopciak rent richting de bal. Kopciak draait met de bal, schiet en ... Rosel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:1

5e minuut.
Guzić geeft een lange en hoge pass. Schiavone probeert de bal aan de voet te houden. Hacıekrem geeft een hoge lob. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris schiet op doel. Fudayl bokst de bal weg. Guzić is nu in balbezit. Guzić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jimenez Ortiz de bal. Jimenez Ortiz geeft een hoge lob. Vico maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Schiavone geeft een hoge lob. Hormayer probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko speelt de bal door. Daar is Naaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Jolović passt de bal met de wreef. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft de bal voor. Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciak draait met de bal, schiet en ... Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Colaizzo neemt vlug de vrije trap. Kopciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hormayer de bal. Batmanlı rent richting de bal. Batmanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Batmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:2

39e minuut.
Guzić geeft de bal voor. Klungelig pakt Hnot de bal. Batmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciak rent richting de bal. Kopciak schiet op doel. Rosel bokst de bal weg. Daar is Kopciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciak haalt uit met een fantastische trap. Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiavone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivăţ speelt de bal door. Batmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmanlı schiet op doel. Rosel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 55%, Karales 45%.
Charly F.C. - Karales 0:3

50e minuut.
Guzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzić geeft een lange en hoge pass. Daar is Hormayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciak rent richting de bal. Kopciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batmanlı rent richting de bal. Batmanlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopciak rent richting de bal. Kopciak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crivăţ zal de hoekschop nemen. Batmanlı rent richting de bal. Batmanlı geeft een hoge lob. Kopciak rent richting de bal. Kopciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:4

59e minuut.
Jolović geeft een hoge lob. Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kopciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciak draait met de bal, schiet en ... Rosel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:5

74e minuut.
Muñoz Molina heeft problemen om de bal te vangen. Crivăţ speelt de bal door. Hormayer rent richting de bal. Batmanlı onderschept slim de pass. Batmanlı haalt uit met een fantastische trap. Rosel bokst de bal weg. Kopciak rent richting de bal. Kopciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 0:6

75e minuut.
Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor met een sublieme pass. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 1:6

77e minuut.
Colaizzo kopt de bal weg. Hormayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmanlı begaat een overtreding. Batmanlı krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Muñoz Molina rent richting de bal. Schiavone rent richting de bal. Schiavone geeft de bal voor. Kopciak rent richting de bal. Kopciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz geeft een hoge lob. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Offor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hormayer rent richting de bal. Batmanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Batmanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 1:7

83e minuut.
Wichorowski passt de bal met de wreef. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wichorowski zijn tegenspeler op de grond. Vico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muñoz Molina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Daar is Offor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batmanlı is nu in balbezit. Batmanlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kopciak passt de bal zonder na te denken. Hnot heeft problemen om de bal te vangen. Kopciak onderschept slim de pass. Kopciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charly F.C. - Karales 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charly F.C. 58%, Karales 42%.
Charly F.C. - Karales 1:8