Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vichocuntín C.F Deportivo Multipla
Glow_GdO_20 Tactiek Zeman 2.0
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 49.6
formidable Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Muñoz bokst de bal weg.

9e minuut.
Dumortier rent richting de bal. Dumortier met een sublieme pass. Helmsley rent richting de bal. Helmsley geeft de bal voor. Elliott springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier geeft een hoge lob. Elliott is nu in balbezit. Elliott haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Curatolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiabai de bal. Helmsley is nu in balbezit. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Travolta geeft een hoge lob. Elliott kopt de bal weg. Anziani is nu in balbezit. Napalony onderschept slim de pass. Napalony geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Azat geeft de bal voor. Cuoghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 1:0

22e minuut.
Helmsley is nu in balbezit. Helmsley passt de bal met de wreef. Curatolo is nu in balbezit. Dumortier onderschept slim de pass. Dumortier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Helmsley passt de bal zonder na te denken. Dumortier rent richting de bal. Helmsley speelt de bal door. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Napalony met een sublieme pass. Klungelig pakt Elliott de bal. Elliott passt de bal zonder na te denken. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chiabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiabai geeft de bal voor. Beaumont kopt de bal weg. Napalony is nu in balbezit. Napalony geeft de bal voor. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dumortier geeft een lange en hoge pass. Cuoghi heeft problemen om de bal te vangen. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 2:0

36e minuut.
Napalony geeft de bal voor. Curatolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ses de bal. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 3:0

43e minuut.
Ordáz kopt de bal weg. Ses kan de bal niet met de borst controleren. Travolta geeft een hoge lob. Napalony is nu in balbezit. Napalony geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argyros komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal met de wreef. Dumortier rent richting de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 21%, Deportivo Multipla 79%.
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 4:0

51e minuut.
Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Napalony is nu in balbezit. Napalony met een sublieme pass. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collins komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Helmsley passt de bal zonder na te denken. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat geeft een hoge lob. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuoghi heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Napalony geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dumortier maakt een snoekduik en kopt de bal. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Curatolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmsley met de inworp. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Beaumont geeft een hoge lob. Elliott kopt de bal weg. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 5:0

57e minuut.
Azat geeft een hoge lob. Helmsley rent richting de bal. Helmsley speelt de bal door. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lombardo met een sublieme pass. Niezbędny kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Travolta zijn tegenspeler op de grond. Travolta krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Niezbędny raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaansen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een hoge lob. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campano komt het veld opgelopen. Pajanović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Napalony geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ses probeert de bal met de borst te controleren. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 6:0

63e minuut.
Jaansen probeert naar een medespeler te passen. Collins heeft problemen om de bal te vangen. Luna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Collins moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Collins kan niet meer verder spelen. Rêgo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Elliott is nu in balbezit. Travolta rent richting de bal. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 7:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabuľa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Elliott rent richting de bal. Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović geeft de bal voor. Cuoghi heeft problemen om de bal te vangen. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dumortier de bal. Elliott rent richting de bal. Dumortier rent richting de bal. Dumortier draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 25%, Deportivo Multipla 75%.
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 7:0