Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Txapeldunas Guanche Deportivo
1 Tactiek fruc
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 45
solid Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Vesilaid probeert naar een medespeler te passen. Ceniceros kan de bal niet met de borst controleren. Ceniceros passt de bal in één keer door. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Falkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Falkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een hoge lob. Korkmazyiğit springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botella met een sublieme pass. Latorre kopt de bal weg. Korkmazyiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korkmazyiğit schiet op doel. Dosca probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korkmazyiğit raakt geblesseerd tijdens het duel. Moragues zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Botella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Guanche Deportivo 1:0

14e minuut.
Latorre rent richting de bal. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Recio geeft een lange en hoge pass. Daar is Latorre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernando Klimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fernando Klimowicz schiet op doel. Malnati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ceniceros geeft een hoge lob. Bober is nu in balbezit. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit schiet op doel. Botella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vesilaid is nu in balbezit. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Vesilaid is nu in balbezit. Vesilaid schiet op doel. Botella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - Guanche Deportivo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 41%, Guanche Deportivo 59%.
Txapeldunas - Guanche Deportivo 2:0

46e minuut.
Vesilaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Korwin geeft een lange en hoge pass. Enjamio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pellegrino de bal onder controle te krijgen. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Korwin geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz speelt de bal door. Enjamio rent richting de bal. Enjamio draait met de bal, schiet en ... Malnati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een lange en hoge pass. Morís rent richting de bal. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 41%, Guanche Deportivo 59%.
Txapeldunas - Guanche Deportivo 2:0