Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB Las Palmas U.D.
4_4_2 Pressing Tactiek NAM-2W
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Nder rent richting de bal. Metsäkallio verovert de bal door een tackle van achteren. Mosna rent richting de bal. Mosna geeft de bal voor. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zehren heeft problemen om de bal te vangen. Zehren geeft een hoge lob. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ... Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 1:0

11e minuut.
Der Thaim geeft een hoge lob. Doeltrap. Téllez trapt de bal weg van het doel. Hoydonckx rent richting de bal. Hoydonckx geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hoydonckx probeert naar een medespeler te passen. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Engel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kassoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez schiet op doel. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 1:1

29e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna verovert de bal door een tackle van achteren. Mosna geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 1:2

33e minuut.
Kassoka controleert de bal met de borst. Metsäkallio speelt de bal door. Mosna is nu in balbezit. Mosna geeft een hoge lob. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 55%, Las Palmas U.D. 45%.
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 1:2

46e minuut.
Ferré komt het veld opgelopen. Magbojos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 2:2

53e minuut.
Mosna is nu in balbezit. Mosna passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 2:3

73e minuut.
Tuomijoki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kassoka. Tuomijoki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mosna met een snel genomen vrije trap. Tuomijoki kopt de bal weg. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Der Thaim kopt de bal weg. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal in één keer door. Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 3:3

84e minuut.
Tuomijoki passt de bal in één keer door. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 60%, Las Palmas U.D. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Las Palmas U.D. 3:3