Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Columbrianos Promesas Mancos Team
4231 Tactiek mediapuntita
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Agüera probeert naar een medespeler te passen. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gosparini is nu in balbezit. Gosparini passt de bal met de wreef. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Mancos Team 0:1

30e minuut.
Agüera is nu in balbezit. Agüera passt de bal met de wreef. Abrashev speelt de bal door. Żero rent richting de bal. Żero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny passt de bal zonder na te denken. Dier rent richting de bal. Dier geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Catalano Dupuy springt en kopt de bal. Dastarac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Mancos Team 0:2

43e minuut.
Rozkoszny passt de bal in één keer door. Dier is nu in balbezit. Dier passt de bal met de wreef. Marzec rent richting de bal. Marzec schiet op doel. Dastarac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Marzec is nu in balbezit. Marzec haalt uit met een fantastische trap. Dastarac bokst de bal weg. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 54%, Mancos Team 46%.
U.D. Columbrianos Promesas - Mancos Team 0:2

48e minuut.
Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy speelt de bal door. Marzec rent richting de bal. Marzec schiet op doel. Dastarac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Marzec rent richting de bal. Abrashev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abrashev krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Woyke speelt de bal door. García de la Torre rent richting de bal. García de la Torre speelt de bal door. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blacutt komt het veld opgelopen. Galin komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrade komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec speelt de bal door. Bolz is nu in balbezit. Bolz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Mancos Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 48%, Mancos Team 52%.
U.D. Columbrianos Promesas - Mancos Team 1:2