Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Grises F.C Leon esmeraldas
Regreso Tactiek riestra14082024
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
40.9 gemiddelde waardering 62.8
average Schieten incredible
average Passen formidable
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Wągiel passt de bal met de wreef. Jakubiak heeft problemen om de bal te vangen. Jakubiak passt de bal met de wreef. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Mostro trapt de bal weg van het doel. Jakubiak kopt de bal weg. Pintar rent richting de bal. Pintar draait met de bal, schiet en ... Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:1

6e minuut.
Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid onderschept slim de pass. Trengereid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Alcántar passt de bal in één keer door. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Mostro bokst de bal weg. Pintar heeft problemen om de bal te vangen. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:2

11e minuut.
Jakubiak speelt de bal door. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid speelt de bal door. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Usar rent richting de bal. Usar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:3

22e minuut.
Usar passt de bal zonder na te denken. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gutmański zijn tegenspeler op de grond. Gutmański krijgt een gele kaart. Pintar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wągiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pintar springt en kopt de bal. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jakubiak geeft de bal voor. Gutmański heeft problemen om de bal te vangen. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:4

30e minuut.
Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański onderschept slim de pass. Gutmański met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel. Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:5

33e minuut.
Landín met een snelle inworp. Usar geeft een lange en hoge pass. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid schiet op doel. Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:6

39e minuut.
Mostro met een sublieme pass. Jakubiak kopt de bal weg. Nieznajomy heeft problemen om de bal te vangen. Usar rent richting de bal. Usar schiet op doel. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:7

45e minuut.
Parizotto passt de bal met de wreef. Usar is nu in balbezit. Usar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pintar de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 62%, Leon esmeraldas 38%.
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:7

46e minuut.
Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Landín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usar. Landín raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutmański met een snel genomen vrije trap. Velasco kopt de bal weg. Gutmański heeft problemen om de bal te vangen. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nieznajomy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usar rent richting de bal. Usar geeft de bal voor. Trengereid maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pintar springt en kopt de bal. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:8

51e minuut.
Baragatti rent richting de bal. Baragatti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trengereid de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mostro trapt de bal weg. Wągiel kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:9

55e minuut.
Jakubiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gutmański de bal. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:10

58e minuut.
Usar passt de bal met de wreef. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft de bal voor. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Usar rent richting de bal. Usar geeft een hoge lob. Pintar kopt de bal weg. Usar geeft de bal voor. Trengereid krijgt zijn hoofd ertegen. Mostro bokst de bal weg.

63e minuut.
Jakubiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiak geeft een hoge lob. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid schiet op doel. Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:11

67e minuut.
Wągiel passt de bal met de wreef. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak passt de bal in één keer door. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak geeft een hoge lob. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:12

69e minuut.
Pantoja is nu in balbezit. Pantoja geeft de bal voor. Pintar rent richting de bal. Klungelig pakt Pintar de bal. Pintar schiet op doel. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pintar kopt de bal weg. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar rent richting de bal. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Jakubiak is nu in balbezit. Trengereid is nu in balbezit. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... Mostro bokst de bal weg. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:13

79e minuut.
Landín passt de bal zonder na te denken. Udreanu rent richting de bal. Udreanu geeft de bal voor. Pintar rent richting de bal. Pintar schiet op doel. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:14

81e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Wągiel onderschept slim de pass. Wągiel passt de bal in één keer door. Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakubiak geeft een hoge lob. Pintar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak met een sublieme pass. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 76%, Leon esmeraldas 24%.
Lobos Grises F.C - Leon esmeraldas 0:14