Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC persa Pordioseros F.C
TIKI-TAKA 2.0 Tactiek mata gigantes
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten very good
outstanding Passen good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Richter passt de bal zonder na te denken. Iturbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide geeft de bal voor. Karlson rent richting de bal. Karlson haalt uit met een fantastische trap. Muro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Huitrón rent richting de bal. Karlson onderschept slim de pass. Karlson geeft een lange en hoge pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valverde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obledo komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero geeft de bal voor. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 0:1

26e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Karlson is nu in balbezit. Karlson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Silveanu is nu in balbezit. Quijano verovert de bal door een tackle van achteren. Quijano geeft een lange en hoge pass. Trela rent richting de bal. Trela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Obledo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trela met een snelle inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Muro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Muñoz passt de bal met de wreef. Trela is nu in balbezit. Trela passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC persa - Pordioseros F.C 1:1

37e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 2:1

44e minuut.
Inworp. Richter met de inworp. Fornal met een sublieme pass. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel. Barragán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 35%, Pordioseros F.C 65%.
FC persa - Pordioseros F.C 2:1

48e minuut.
Karlson met een sublieme pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Karlson is nu in balbezit. Karlson geeft de bal voor. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Muro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal in één keer door. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 3:1

57e minuut.
Turpçu kopt de bal weg. Rępał controleert de bal met de borst. Karlson is nu in balbezit. Karlson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tinajero passt de bal met de wreef. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tinajero geeft een lange en hoge pass. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo passt de bal met de wreef. Karlson is nu in balbezit. Karlson draait met de bal, schiet en ... Muro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Quijano probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Trela geeft de bal voor. Klungelig pakt Tinajero de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 4:1

79e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal in één keer door. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 5:1

82e minuut.
Rępał probeert naar een medespeler te passen. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaleniec. Szaleniec krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Silveanu passt de bal met de wreef. Muñoz met een sublieme pass. Quijano geeft de bal voor. Karlson rent richting de bal. Karlson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fornal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal in één keer door. Trela rent richting de bal. Trela haalt uit met een fantastische trap. Muro bokst de bal weg.

89e minuut.
Trela kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea controleert de bal met de borst. Oprea draait met de bal, schiet en ... Muro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC persa - Pordioseros F.C 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC persa 30%, Pordioseros F.C 70%.
FC persa - Pordioseros F.C 6:1