Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres-UANL Combate Medieval
TigresDef Tactiek Buhurt
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 40.8
matig Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gociu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Ielpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stanciu is nu in balbezit. Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Pérez Fernández rent richting de bal. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciman speelt de bal door. Pérez Fernández rent richting de bal. Pérez Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cărtărescu trapt de bal weg van het doel. Stanciu kopt de bal weg. Gociu rent richting de bal. Gociu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:1

22e minuut.
Cierkos geeft de bal voor. Hristodorescu is nu in balbezit. Stanciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stanciu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Pérez Fernández met de inworp. Ielpa rent richting de bal. Bukowiecki onderschept slim de pass. Gociu is nu in balbezit. Gociu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bukowiecki kopt de bal weg. Daar is Mätschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Gorgan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szczotka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:2

34e minuut.
Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu geeft de bal voor. Szczotka kopt de bal weg. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Casoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Casoni passt de bal in één keer door. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Gorgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres-UANL 59%, Combate Medieval 41%.
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:3

47e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Tomala passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Szczotka heeft problemen om de bal te vangen. Szczotka haalt uit met een fantastische trap. Gorgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mätschke trapt de bal weg. Davidov kopt de bal weg. Daar is Casoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casoni geeft een hoge lob. Szczotka springt en kopt de bal. Gorgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:4

57e minuut.
Gociu heeft problemen om de bal te vangen. Gociu geeft een lange en hoge pass. Pérez Fernández rent richting de bal. Pérez Fernández draait met de bal, schiet en ... Cărtărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Muzyka geeft een lange en hoge pass. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu rent richting de bal. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:5

76e minuut.
Tomala passt de bal in één keer door. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:6

89e minuut.
Buitenspel voor Gociu. Goede buitenspelval van de verdediging. Casoni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres-UANL 70%, Combate Medieval 30%.
Tigres-UANL - Combate Medieval 0:7