Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejército Rojo Soviético FC La Maquina
Nueva Tactiek 442
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Ibarra passt de bal in één keer door. Madureira heeft problemen om de bal te vangen. Madureira met een sublieme pass. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 1:0

7e minuut.
Carreiro is nu in balbezit. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Monzón de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villagómez zal de hoekschop nemen. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Madureira passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balderas de bal. Balderas speelt de bal door. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. Mishali rent richting de bal. Mishali schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zeron probeert naar een medespeler te passen. Mishali is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zeron neemt de hoekschop. Carreiro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Román heeft problemen om de bal te vangen. Zeron onderschept slim de pass. Monzón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zeron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mishali neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 2:0

18e minuut.
Mishali passt de bal met de wreef. Monzón is nu in balbezit. Carreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carreiro schiet op doel. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 3:0

21e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Carreiro rent richting de bal. Carreiro geeft een lange en hoge pass. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Monzón de bal. Mishali rent richting de bal. Mishali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira passt de bal zonder na te denken. Mishali rent richting de bal. Mishali geeft de bal voor. Carreiro krijgt zijn hoofd ertegen. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Villagómez geeft een hoge lob. Mishali kopt de bal weg. Klungelig pakt Carreiro de bal. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Montes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 26%, La Maquina 74%.
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 4:0

51e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 5:0

52e minuut.
Villazón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali onderschept slim de pass. Mishali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Montes met een harde bal richting middenveld. De la Rosa kopt de bal weg. Villagómez speelt de bal door. Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Madureira verovert de bal door een tackle van achteren. Madureira met een sublieme pass. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro schiet op doel. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 6:0

61e minuut.
Zeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeron passt de bal met de wreef. Carreiro rent richting de bal. Carreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 7:0

63e minuut.
Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagómez is nu in balbezit. Adriano rent richting de bal. Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez geeft een hoge lob. Montes bokst de bal weg. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 34%, La Maquina 66%.
Ejército Rojo Soviético FC - La Maquina 8:0